Eagles päihitti Wolverines II:n niukasti

Tuomo Tomperi 16.7.2016 19:55 6 kommenttia

1 2  
20 12 32
29 13 42

(3-2)

32

(6-1)

42

15.7.2016 klo 19:00 Helsinki

Pelinrakentajien keskinäiseksi mittelöksi noussut perjantai-illan ottelu Kotka Eaglesin ja Helsinki Wolverines II:n välillä ratkesi vasta minuutteja ennen ottelun loppua.

Hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Eagles joutui ottelun alussa tappiolle nuoren Oskar Drockilan johdattaessa kotijoukkue Wolverines II:n yllätysjohtoon. Niclas Carpelanin johtama kotkalaishyökkäys palasi kuitenkin tasolleen ja teki ottelun edetessä tarvittavat pisteet voittoon, vaikka kotijoukkue pystyikin nousemaan viimeisellä neljänneksellä vain kolmen pisteen päähän. Voiton myötä Eagles jatkaa taisteluaan kolmosen runkosarjan voitosta.

Seuraavaksi Eagles jännittää sunnuntain Northern Lights – Lions -ottelun lopputulosta. Oulussa pelattavan ottelun lopputuloksella on suuri merkitys, kun kolmosen playoff-paikkoja lopulta jaetaan runkosarjan päätteeksi. Northern Lightsilla on mahdollisuudet nousta voitolla todella lähelle sarjan ykköstilaa ja kotietua pudotuspeleihin.

Kommentoi

  • Jos tätä ottelua haluaa jonkinlaisena pelinrakentajien mittelönä pitää, niin silloin Drockila kyllä otti pisteet kotiin, sillä jokainen Wolvojen viidestä TD:stä tuli Oskarin heitoista.. Kotka taisi tehdä suurimman osan maaleistaan juoksemalla, joista #33 ja #31 taisivat vastata suurimmalta osin.

  • Kotkan maaleista 3 juosten 3 heittäen.

  • Joo, voi pitää paikkansa. Varsinkin Kotkan #33 oli aika pitelemätön. Ei Nesi toki huono ollut, mutta Wolvot olivat kyllä aivan heittöhyökkäyksen varassa suurimman osan aikaa. Mahtava peli joka oli jännittävä loppuun asti.

  • Offtopic, mutta kuvan ketjujengin vaatetus kertoo kaiken oleellisen Suomen kesän lämpimistä pelikeleistä. : )

  • Oskuuu

  • Kuva ketjujengistä on Oulusta alkukesästä. Siellä ei ole ikinä lämmintä.