Haluatko tutustua uusiin jenkkifutisvarusteisiin?

Gridiron Staff 14.6.2016 19:51 Ei kommentteja

Jyväskyläläinen JEFU Store ja Gridiron.fi aloittavat jenkkifutisvarusteiden arvosteluihin keskittyvän juttusarjan.

Jenkkifutissivusto Gridiron.fi tavoittaa tehokkaasti amerikkalaisesta jalkapallosta kiinnostuneet ympäri maan. Vaikka suuri osa lukijoista seuraakin lajia katsomon puolelta, löytyy lukijoidemme joukosta myös runsaasti eri-ikäisiä aktiivipelaajia. Heitä palvelemaan tulee Gridironista löytymään jatkossa juttua myös amerikkalaisen jalkapallon varusteista.

Yhteistyökumppanimme JEFU Store tarjoaa mielenkiintoisia tuotteita testattavaksi aiheesta kiinnostuneille. Varusteita pääsee käyttämään harjoituksissa sopivan määräajan, jotta niistä ehtii muodostua realistinen kuva. Mukaan arvostelemaan ovat lupautuneet jo Seinäjoki Crocodilesin Joonas Raatikainen, Tampere Saintsin Melissa Kaivo sekä Helsinki Roostersin Jenni Lindén, mutta mukaan mahtuu myös edelleen.

JEFU Storen toimitusjohtaja Jon-Erik Talvio valottaa ajatusta konseptin taustalla.

– Konsepti kehitettiin pelaajia varten. Ideana on se, että pelaajat saavat oikeita arvioita tuotteesta oikeilta pelaajilta. Pelivarusteita on vielä toistaiseksi päässyt muutenkin melko huonosti kokeilemaan ennen ostoa, mihin haluamme osaltamme vaikuttaa. Jyväskylään on avautumassa tarkoitusta varten JEFU Storen Showroom, mutta ymmärrämme että matkanteko saattaa olla joillekin suhteettoman pitkä. Varustetestauskonseptin avulla saamme tuotua tuotteita lähemmäs – suoraan pelaajien itsensä arvioitavaksi.

Talvio toteaa, että luotettavimmat arviot tuotteesta tulevat aina käyttäjiltä.

– Kun tuotetta pääsee kokeilemaan pelatessa ja treenatessa, niin vasta silloin tietää, kuinka se sopii omaan käyttöön. Ja jos tuote ei sovi itselle, niin joukkuekaveri saattaa siihen tykästyä, Talvio huomauttaa.

JEFU Storen testaajaksi on mahdollista hakeutua tämän artikkelin lopusta löytyvän lomakkeen avulla. Talvio kertoo, että hakijoiden joukosta valitaan pelipaikkakohtaisesti satunnaisotannalla sopiva määrä testaajia, ympäri Suomen. Testattaviin tuotteisiin kuuluvat mm. hanskat, kengät, erilaiset vartalosuojat sekä luonnollisesti hartiasuojat ja kypärät.

– Testaajana on siis oiva mahdollisuus saada esimerkiksi Riddell SpeedFlex -kypärä käyttöön veloituksetta. Mikäli tuote tuntuu testijakson jälkeen hyvältä, on testaajan mahdollista hankkia se omaksi huomattavasti listahintaa edullisemmin, vastineena käytetystä ajasta.

Testaajaksi voi hakeutua täyttämällä tämän lomakkeen. Tule mukaan testaajaksi tai kerro mielipiteesti konseptista alla.

Kommentoi