Bears jatkaa kakkosen kärjessä

Gridiron Staff 12.6.2016 11:09 4 kommenttia

1 2 3 4  
7 24 9 0 40
0 0 14 0 14

(3-0)

40

(1-3)

14

11.6.2016 klo 15:00 Pori

Pelitauolta palannut Bears jatkoi siitä, mihin muutama viikko sitten jäi. Vierasjoukkue Hanko Sun City jäi jyrän alle toisella neljänneksellä, jonka kotijoukkue voitti 24-0.

Sun Cityn otteluraportti kuvaa ottelun tapahtumat.

Kauden aikaisemmista otteluista, etenkin vieraissa, tuttu ongelma hitaan käynnistymisen kanssa tuli jälleen ilmi Porissa. Bearsin heittopelit upposivat ensimmäisellä puoliskolla kuin kuuma veitsi voihin ja samalla Sun Cityn hyökkäyspeli ontui juuri ratkaisevilla hetkillä ja vastustaja pääsi iskemään pisteitä tauluun hyvistä kenttäasetelmista.

– Olimme ehkä hieman unessa ottelun alussa ja onhan tämä meidän huono tuurikin ihan uskomaton välillä. Hyökkäyspelimmekin kulki ajoittain ihan kivasti, mutta sitten tuli turhia rähmäyksiä ja pallonmenetyksiä joista vastustaja pääsi taas iskemään. Hyvät draivit menevät hukkaan, päävalmentaja Tony Andersson manaili ottelun jälkeen. (lähde)

Puoliajalla jo 31-0 -tappiolla ollut vierasjoukkue heräsi toisen jakson alkuun, kun aloittavaksi pelinrakentajaksi palannut Eino Matikainen sai johdettua joukkonsa kahteen touchdowniin puoliajan alkajaisiksi. Bears vastasi kuitenkin nopeasti ja hautasi käytännössä vierasjoukkueen haaveet kaikkien aikojen comebackista.

Sun City on kohdannut nyt kertaalleen sarjan muut joukkueet, ja saldona on yksi voitto ja kolme tappiota. Pudotuspeleihin selviää tänä kesänä kolme joukkuetta viidestä, joten hankolaisten on luultavasti voitettava seuraavista neljästä ottelustaan kolme päästäkseen jatkopeleihin. Sarjakärki Bearsin tilanne on huomattavasti mallikkaampi. Mikäli joukkue onnistuu päihittämään Mikkeli Bouncersin tulevana viikonloppuna, on sillä hyvät mahdollisuudet runkosarjan voittoon ja suoraan finaalipaikkaan.

Kommentoi