Gridiron ja JEFU Store yhteistyöhön

Tuomo Tomperi 16.3.2016 21:15 Ei kommentteja

Gridironin ylälaidassa keikkuu tästä lähtien suomalaisen jenkkifutisliikkeen mainosbanneri.

Viimeiset kolme kautta Gridironin päätukijana toiminut American Sports Outlet vaihtui tänään jyväskyläläisen JEFU Storeen. JEFU Store on reilun vuoden ikäinen amerikkalaisen jalkapallon erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan verkkokaupan avulla osoitteessa jefustore.fi. Yritys on parhaillaan avaamassa Jyväskylään showroomia, jossa varusteiden kokeilu ja sovitus on mahdollista myös paikan päällä.

Suomalaisuus ja paikallisuus ovat avainasemassa JEFU Storen toiminnassa, joten yhteistyö Gridironin kanssa tuntui alusta asti luontevalta. JEFU Storen Jon-Erik Talvio kertoo yrityksen haluavan tukea suomalaista jenkkifutista parhain mahdollisin tavoin.

– Yksi tapa kehittää lajia on hyvä uutisointi, mitä lajin parissa oikeasti tapahtuu. Gridiron on onnistunut tässä erinomaisesti viime vuosien aikana, joten haluamme tukea tällaista toimintaa, Talvio kertoo.

Talvio uskoo, että Suomessa kaivataan nimenomaan suomalaista asiakaspalvelua. JEFU Storella on laajat kontaktit eri kanaviin. Mikäli omasta varastosta ei jotain erikoisempaa löydy, saadaan tuotteita tilattua hyvin joustavasti. Esimerkiksi kokoihin liittyvät asiakaspalautukset onnistuvat kätevästi suomalaisen toimijan kautta.

– On hienoa, että pääsimme yhteistyösopimukseen JEFU Storen kanssa, Gridironin päätoimittaja Tuomo Tomperi kommentoi.

– Gridironille uusi yhteistyösopimus on luonnollisesti todella tärkeä, sillä sen avulla saadaan katettua osa Gridironin toiminnasta aiheutuvista palvelinkuluista. Onnistunut yhteistyö American Sports Outletin kanssa on ollut palvelulle käytännössä elinehto viimeisten vuosien ajan. Mahtavaa, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä nyt kotimaisen toimijan kanssa.

JEFU Store palvelee yksityishenkilöiden lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon seuroja. Talvio kertoo, että muutaman seuran on jo sovittu laajemmasta yhteistyöstä, ja kasvu tällä saralla kiinnostaa. Suunnitelmissa on myös järjestää pelipaikkakohtaisiin taitoihin keskittyvää leiritystä ensi syksynä.

Lue myös

Kommentoi