• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Trojans oikea joukkue haastamaan Roostersin

Gridiron Staff 8.9.2014 22:15 Yksi kommentti

1 2  
15 13 28
7 0 7

(9-2)

28

(8-3)

7

7.9.2014 klo 15:00 Turku

Kuva: Turku Trojans

Turku Trojans osoitti sunnuntain välierässä olevansa täysin finaalipaikan arvoinen. Unelmafinaali ennakkosuosikkien välillä toteutuu.

Gridiron kysyi alkuvuodesta lukijoidensa mielipidettä tämän kesän liigakaudesta ja joukkueiden voimasuhteista. Lukijat nostivat mestarijoukkue Helsinki Roostersin odotetusti kärkipaikalle, mutta heti perässä vaani ykkösdivisioonan edelliskesänä voittanut, runsaasti vahvistunut Turku Trojans. Kahdeksan kuukautta myöhemmin liigassa on ehditty pelata 42 ottelua, mutta asetelmat eivät ole muuttuneet. Vaahteramaljassa kohtaavat suurimmat ennakkosuosikit.

Vaahteraliigan toisessa välieräottelussa etsittiin vastustajaa Vaahteramaljaan jo tiensä raivanneelle Helsinki Roostersille. Tasaisen ensimmäisen neljänneksen jälkeen ottelu alkoi kääntyä monipuolisempaa pelivalikoimaa käyttäneelle kotijoukkue Anders Trojansille. Toisella puoliskolla Trojans nollasi Seinäjoki Crocodilesin hyökkäyksen kokonaan ja teki itse voittoon tarvittavat pisteet. Lopputulos 28–7 (15–7). (turkutrojans.com)

Crocodilesin sivuilla myönnettiin rehdisti, että finaalin matkaa täysin oikea joukkue. Seinäjokelaisten turmaksi koitui lopulta juoksu-uhan puuttuminen.

Crocodilesin unelma loppuottelupaikasta tuhoutui vahvasti kotikentällään pelanneen Turku Trojansin puolustuksen hyppysissä. Isännät pystyivät riisumaan vieraiden hyökkäyksen aseista miltei täysin, sillä tarjolla oli vain heittopeliä ilman sen suurempaa juoksu-uhkaa ja näin sen puolustaminen oli lopulta liian helppoa. Asiaa ei auttanut tippaakaan se, että pelinrakentaja Doug Webster heitti peräti viisi syötönkatkoa, joista isäntien puolustuksen takakentän Mikael Reponen nappasi kolme näppeihinsä palauttaen niitä 60 jaardia. (crocodiles.fi)

Trojansin ja Roostersin päätöskierroksen kamppailu antoi osviittaa siitä, että Vaahteramaljassa saatetaan nähdä todellinen puolustusten taistelu. Roosters ja Jaycen Taylor rankaisivat viimeksi Trojansin pienistä virheistä. Tulevana lauantain nähdään, pystyykö turkulaisjoukkue päättämään Roostersin mestaruusputken kahteen.

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Postonin yhtä nukahdusta lukuun ottamatta Trojansin puolustus pelasi todella hyvän ottelun. Toinen samanlainen esitys lauantaina ja Roosters on suurissa vaikeuksissa. Kun otetaan huomioon, että myös Roostersin puolustus on viime matseissa ollut kovassa iskussa, on odotettavissa hyvätasoinen finaali.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *