Wolverines II piti sarjapaikkansa, ECG taisteli

Tuomo Tomperi 2.9.2014 18:32 Yksi kommentti

1 2  
0 8 8
0 0 0

(4-7)

08

(7-3)

00

30.8.2014 klo 14:00 Helsinki

Helsinki East City Giants pisti kampoihin, mutta Wolverinesin kakkosjoukkue säilytti lopulta sarjapaikkansa kakkosdivisioonassa.

Helsingin Uutiset noterasivat karsintaottelun nettiversiossaan.

Ottelu päättyi 8-0 Wolverinesin II:n voitoksi.

Käytännössä Giantsin pelaajatilanne aiheutti sen, että samat pelaajat pelasivat koko ottelun. Vaihtoja ei pystytty tekemään koska vaihtopelaajia ei ollut.

– Tämä oli huikea suoritus tältä joukkueelta, Giantsien valmentaja Ari Evwaraye kiitti ottelun jälkeen.

– Jenkkifutis lajina ei ole tarkoitettu pelattavaksi kahteen suuntaan ja siihen, että ollaan koko ajan kentällä. Siihen nähden, miten raskasta pelaamisen on täytynyt olla, meidän pelaajille suoritus on uskomaton. Siinä säryt ja maitohapot kasaantuvat – aivan kuin tekisi kaksi tuntia intervalliharjoittelua 15 sekunnin pyrähdyksillä.

Syynä pelaajakatoon olivat osin edellisen viikon finaalissa sattuneet loukkaantumiset sekä muutaman pelaajan henkilökohtainen este. (helsinginuutiset.fi)

Kuluva kausi oli Wolverinesille seurana varsin hankala, kun sekä Vaahteraliigan ykkös- että kakkosdivisioonan kakkosjoukkue juuttuivat sarjojensa häntäpäähän. Ahmat onnistuivat kuitenkin molemmissa tapauksissa voittamaan juuri oikeat ottelut ja säilyttämään sarjapaikkansa. Wolverinesissa tehdään taustalla kovaa työtä ja seurasta löytyy lisäksi runsaasti pelaajia. Onkin täysin mahdollista, että kaudella 2015 molemmat seuran joukkueista nostavat jälleen tasoaan.

East City Giants jatkaa tulevanakin vuonna kolmosessa, missä joukkue on varmasti jälleen yksi sarjan mestarisuosikkeja.

Lue myös

Kommentoi

  • Nyt kun Sipoo ja Wolvot tiputtautuu kolmoseen ja Hämeenlinna nousee ykköseen niin kolmosesta vissiin nousee Mikkeli, ECG ja Raisio kakkoseen?

    Pelataanko ykkönen kahdeksalla jengillä jos siellä oli viis joukkuetta ja lisäks sinne olis sitten HML, Kouvola ja Wolvot menossa?