Sun City vakuuttavasti finaaliin Huskiesia vastaan

Gridiron Staff 2.9.2014 17:45 Yksi kommentti

1 2  
0 20 20
28 7 35

(7-4)

20

(8-3)

35

31.8.2014 klo 17:00 Kuopio

Hanko Sun City kukisti vahvana kotijoukkueena tiedetyn Steelersin ja eteni II-divisioonan finaaliin, Rautamaljaan.

Hienon kauden pelanneen Sun Cityn otteluraportti kuvailee hyvin ottelun tapahtumia.

Kuopioon matkusti latautunut Sun Cityn joukkue ja he järjestivätkin ensimmäisellä puoliajalla sellaisen shown jota ei ole ennen nähty. Kolmekymmenpäinen kuopiolaisyleisö sai todistaa hankolaisten täydellistä dominointia ja Steelersillä ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia edetä pallon kanssa. (suncityhanko.com)

Steelers palasi näennäisesti otteluun toisella puoliajalla, mutta comeback oli mallia liian vähän, liian myöhään. Loppulukemiksi kirjattiin 20-35.

Kotijoukkueen leiriin hyvä loppukiri jätti toisaalta katkerat tunnelmat. Jos ensimmäinen puolikas olisi pelattu edes sinnepäin niin mahdollisuudet voittoon olisivat olleet hyvät. Jossitella saa kuitenkin vaikka maailman tappiin eikä se muuta sitä tosiasiaa, että Hanko Sun City oli Vänärin sunnuntai-illassa parempi joukkue ja ansaitsi paikkansa finaaliin. (steelers.fi)

Katso myös

Kommentoi

  • Telge Truckers (Södertälje, Superettan) – Sun City 12 – 48
    Kaksi vuotta sitten Hanko voitti pisteellä. Antaa jotain vertailukohtaa Ruotsin ykkösen ja Suomen kakkosen välille.
    Olisi muuten hyvä, jos olisi joku paikka, mihin jengi voisi raportoida treenimatseja ja muuta kauden alla kiinnostavaa materiaalia kaikilta tasoilta. Tähänkin täytyi kaivaa vanha juttu pohjaksi.