Royals suosikkina divisioonan finaaliin

Gridiron Staff 2.9.2014 18:32 Ei kommentteja

1 2  
35 21 56
0 6 6

(8-1)

56

(3-6)

06

31.8.2014 klo 14:15 Vaasa

Jerell Jonesin puuttuminen Jaguaarien kokoonpanosta tarkoitti käytännössä sitä, ettei Jaguaareilla ollut aseita Royalsin kaatoon.

Wasa Royals pelaa tällä kaudella jälleen sarjansa finaaliottelussa. Viime kaudella tappioton vaasalaisjoukkue päihitti Rautamaljassa Hämeenlinna Huskiesin näytöstyyliin. Tänä vuonna vuorossa on Spagettimalja, missä joukkue isännöi Hyvinkää Falconsia. Finaalipaikka irtosi joukkueen juostessa Jyväskylän Jaguaarien yli lukemin 56-6. Runkosarjassa 529 jaardia juossut Joakim Jakobsson otti suurta roolia juoksemalla yli 200 jaardia 21 kannolla.

Ottelusta odotettiin ennalta huomattavasti tasaisempaa, mutta Jaguaarien tärkeimmän pelaajan, pelinrakentaja Jerell jonesin loukkaantuminen muutti ottelun luonteen täysin. Vastustajajoukkueen tärkeimmän pelaajan puuttuminen toi mieleen viime kesän Vaasassa pelatun Rautamaljan, joka ratkesi jo ennen ottelua vierasjoukkue Huskiesin pelinrakentajan Niclas Carpelanin jäätyä poisjääntiin.

– Pääsimme ottelussa oikeastaan suhteellisen helpolla, kun selvisi, että Jones ei pysty pelaamaan ilmeisen alaraajavamman vuoksi. En tiedä koska vamma oli sattunut eikä sitä minulle selvennetty. Häntä ei kuitenkaan oltu merkattu epävarmaksi tai poissaolijaksi otteluun joten epäilen, että vamma tuli viikolla tai sitten ärtyi viikolla sellaiseen kuntoon ettei hän pystynyt pelaamaan, Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye totesi joukkueen otteluraportissa.

Katso myös

Kommentoi