Butchers ansaitusti välieriin – TAFT kaatui selvästi

Tuomo Tomperi 2.9.2014 18:58 10 kommenttia

1 2 Jatkoaika  
21 21 42
14 7 21

(5-5)

42

(4-6)

21

30.8.2014 klo 16:00 Porvoo

Liigan juoksutilaston ykkösnimi RJ Jackson juoksi vantaalaiset nurin ja johdatti joukkueensa pudotuspeleihin.

Alkuviikosta Roostersia vastaan huilannut jenkkivahvistus Jackson voitti tämän kauden juoksutilaston ennen käytännössä ainoaa kilpakumppaniaan, Trojansin Jocques Crawfordia. Molemmat miehet pelasivat tällä kaudella yhdeksässä runkosarjaottelussa, joissa Jackson juoksi 1369 jaardia, Crawford 1297. Vielä ennen viimeistä kierrosta tilastojen kärkipaikkaa piti Crawford.

Butchers väänsi voiton tutulla aseellaan eli juoksupelillä. TAFTin puolustus ei saanut otetta RJ Jacksoniin, joka juoksi 17 yrityksellä 200 jaardia ja kolme touchdownia. Heittopeli oli jälleen sivuroolissa porvoolaishyökkäyksessä, Jabari Harrisin heitoilla joukkue eteni 106 jaardia. Harris juoksi itse kaksi touchdownia ja heitti yhden Ville Kurviselle.

TAFTin John Kelly pelasi yhden parhaista peleistään tällä kaudella. Hän heitti 331 jaardia ja kolme touchdownia. TAFT menetti pallon neljästi, kaksi kertaa syötönkatkolla ja kaksi kertaa rähmäyksellä, kun taas porvoolaisille mentyksiä kertyi vain yksi.

TAFT oli vaikeuksissa kolmansilla yrityksillä. 11 tilanteesta vierasjoukkue sai jaardit täyteen vain kahdesti. (sajl.fi)

On vähemmän yllättävää, että Jacksonin menestys juoksupelissä korreloi suoraan Butchersin voittomahdollisuuksiin. Voitto-otteluissa Jacksonin juoksukeskiarvo on 213,4 jaardia peliä kohden, kun taas tappiollisissa kamppailuissa hän on jäänyt keskimäärin 75,5 jaardiin. Paras lukema tappio-ottelussa on 121, kun taas voitoissa pelimies on pinkonut vähintään 161 jaardia.

Katso myös

Kommentoi

 • Jabari Harris tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi Puolaan:
  http://www.europlayers.com/ViewProfilePlayer.aspx?ProfileId=26940

 • Ei tule ikävä. Yhtä paljon on käyttöä heittotaidottomalle pelinrakentajalle kun renkaattomalle autolle.

 • ”Hienon” Highlights videon on poika väsännyt.. Kaikki kauden onnistumiset putkeen.

 • Hienoa observer, olet tajunnut mikä on highlight videon tarkoitus!

 • Ehkä se tarkotus ei kuitenkaan oo laittaa kaikkia onnistuneita heittoja nauhalle, vaan lähinnä ne parhaat, a.k.a. highlightit. Jos jonkun viiden jaardin kuvan viskaaminen on highlight, niin semmosesta kuupasta kannattaa pysyä erossa.

 • Hieno värväys Porvoolta.

 • Miksei Miro mennyt Roosterssiin? Kuulemma sieltäkin olisi tarjottu läjä Rojon käyttämiä hikinauhoja? … Ei nyt sentään. Hieno siirto Porvoolta! Avaa monta mahdollisuutta jenkki valintoihin…

 • Pieni yllätys kun itse odotin sitä Petruksen sopimusta Porvooseen.

 • Voisiko nyt joku selittää minulle ja muille ihmettelijöille, että miksi Petrus olisi nyt palannut pelaamaan, kun ei ole mitään kisoja tulossa ja edellisestä kerrasta on jo aikaa. Uskottavampaa on Petruksen meno Porvooseen valmennukseen.
  Ja tuo Miron meno Porvooseen ei nyt mikään niin iso yllätys ollut.