Crocodiles jätti Indiansin voitoitta

Gridiron Staff 1.9.2014 19:01 Ei kommentteja

1 2  
13 0 13
20 20 40

(0-10)

13

(8-2)

40

31.8.2014 klo 16:00 Kuusankoski

Indiansin kauden kymmenes tappio on joukkueelle jo kuudestoista perättäinen Vaahteraliigassa.

Viimeksi heinäkuussa 2013 voittanut Kouvola Indians päätti toisen liigakautensa murheellisissa tunnelmissa. Vaikean kauden viimeinen ottelu päättyi Kuusankoskella vierasjoukkue Crocodilesin eduksi 40-13. Ottelulla ei ollut sarjasijoituksen kannalta kummallekaan joukkueelle merkitystä. Crocodilesin tiedettiin jatkavan pudotuspeleihin kolmannelta sijalta. Indiansin kohtalo on jäädä sarjan viimekseksi.

Vaahteraliigan runkosarja päättyi Crocodilesin osalta kauden pisimpään reissuun ja voittoon. Sarjan viimeiseksi jäänyt Kouvola Indians taipui Kuusankoskella pelatussa kamppailussa selvästi, vaikka pistikin ensimmäisellä puoliajalla hanttiin ihan miehekkäästi.

Illan ottelun juoni selvisi aika nopeasti jo ensimmäisellä neljänneksellä. Crocodilesin peli oli juuri sen näköistä, että tiedettiin pelin olevan pakkopullamössöä, joka nyt vain on nieleskeltävä. Maistui tai ei. Pääasiassa ei. (crocodiles.fi)

Kouvola Indians nousi Vaahteraliigaan kaudeksi 2013 samaan aikaan Helsinki 69ersin kanssa. 69ers on pystynyt kahden kauden aikana vakiinnuttamaan paikkansa uskottavana liigajoukkueena, vaikka suurempi menestys onkin helsinkiläisiä karttanut. Aivan samaa ei välttämättä voi sanoa Indiansista, joka joutui tällä kaudella taistelemaan varsin kapealla rosterilla. Joukkue pystyi toki ajoittain esittämään mallikelpoista peliä tehden mm. 150 pistettä kymmenessä ottelussa. Verrattuna muutamaan viime vuosien liigajumboon joukkueen hyökkäyspeli oli suorastaan mairittelevalla tasolla. Jää kuitenkin nähtäväksi, pelaako joukkue Vaahteraliigassa kaudella 2015.

Kommentoi