Crocodilesin taso pieni arvoitus pudotuspelien alla

Tuomo Tomperi 26.8.2014 18:27 Yksi kommentti

1 2  
7 6 13
0 6 6

(7-2)

13

(3-6)

06

23.8.2014 klo 16:00 Seinäjoki

Crocodilesin lauantainen voitto Helsinki 69ersista ei muistuttanut lainkaan joukkueiden edellistä kohtaamista, jossa helsinkiläisten hyökkäys jäi miinusjaardeille. Mistä on kyse?

Seinäjoki Crocodilesin epätasaiset otteet jatkuivat lauantain Jouppilanvuorella, kun joukkue kohtasi Charles McCrean paluun jälkeen piristyneen Helsinki 69ersin. Edellisellä viikolla Wolverinesia 63-0 pöllyttänyt joukkue sai pidettyä sarjapisteet Seinäjoella vain vaivoin. Hyvä esitys ei suinkaan ollut 69ersilta tämän kauden ensimmäinen, mutta tiukka voitto herättää silti kysymyksiä vihernuttujen tämän hetken iskukyvystä.

Kauden viimeinen runkosarjan ottelu oli Crocodilesin osalta monellakin tapaa hankala ja toi lisää murheita. Vieraaksi saapunut Helsinki 69ers antoi kotijoukkueelle kerrassaan äijämäisen vastuksen pelin ratkettua vasta viime hetkillä Roman Runnerin poimittua Charles McCrean heiton syötönkatkoksi. Sen jälkeen pelinrakentaja Doug Webster sai laittaa kaikessa rauhassa polvea kenttään. (crocodiles.fi)

69ersin otteluraportti ei juuri suitsuttanut isäntien otteita, vaikka pisteet jäivätkin Pohjanmaalle.

Crocodilesillä on tulevia pudotuspelejä ajatellen vielä tekemistä hyökkäyksensä kanssa, sillä lauantaisen kaltainen esitys ei valtavaa menestystä liigan kärkijoukkueita vastaan lupaile. Viimeisellä kierroksella joukkue saa vastaansa heikkoa kautta pelaavan Kouvola Indiansin, jonka kustannuksella tehojakin lienee odotettavissa. Kuvaa todellisesta suorituskyvystä tuolloin voidaan tuskin kuitenkaan muodostaa. (69ers.fi)


Mika Nissistä ja Velipekka Jaakonsaarta olisi varmasti lauantaina Seinäjoella kaivattu. On selvää, etteivät molempien keskushyökkääjien kaudet päättäneet loukkaantumiset voi olla vaikuttamatta viherpaitojen peliin. Toisaalta on muistettava, että myös muut kärkijoukkueet ovat kärsineet tällä kaudella loukkaantumisista merkittävissä määrin. Trojansia ja Roostersia kapeammalla rosterilla kauteen lähteneen Crocodilesin otteisiin muutaman pelaajan puuttuminen vaikuttaa luonnolllisesti kilpailijoita enemmän.

Crocodilesia on lauantaisen jälkeen helppo epäillä, mutta toisaalta myös Helsinki Roosters joutui 69ersin kanssa varsin tiukille pari viikkoa sitten. Pohjanmaalaiset virittelevät kuvioitaan kuntoon sarjajumbo Indiansin vieraana viikonloppuna ja aloittavat sen jälkeen valmistautumisen välieriin. Mikäli Indians ei yllätä joukkuetta, kohtaa Crocodiles pudotuspeleissä joko Helsinki Roostersin kotonaan tai Trojansin Turussa.

Katso myös

Kommentoi

  • Mielenkiintoinen yksityiskohta Seinäjoen hyökkäyksestä on heittopelin tason lasku alkukauteen verrattuna, se on oikeastaan ainoa osa-alue millä ei ole ollut loukkaantumisia.