Huskies suoraan Rautamaljaan

Tuomo Tomperi 18.8.2014 18:49 2 kommenttia

1 2  
20 8 28
0 7 7

(9-1)

28

(7-3)

07

16.8.2014 klo 16:00 Hämeenlinna

Hämeenlinna Huskies varmisti runkosarjan voiton suvereenilla esityksellä Kuopio Steelersia vastaan. Joukkueen tuleva finaalivastustaja tulee parista Steelers – Hanko Sun City.

Kuopio Steelers oli tämän kauden runkosarjassa ainoa joukkue, joka pystyi voittamaan sarjan ennakkosuosikki Huskiesin. Kahdesti sama temppu ei kuitenkaan onnistunut, sillä Huskies onnistui lauantaina revanssissa. Steelers oli varsin lähellä jäädä ottelussa jopa nollille.

Steelersin peliä varjostivat mentaalivirheet – puolustuksen puolella tuli nukahduksia, jotka kostautuivat maaleina sekä hyökkäyksen puolella sorruttiin virheisiin, joilla ei päästy etenemään vaadittuja jaardeja tai pallo johtui vastustajalle. Ottelun toisella puoliskolla Steelers pystyikin haastamaan Huskiesin pallon kummallakin puolella. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen heinäkuun alussa Vänärillä osoitti sen, että Hämeenlinna Huskies on voitettavissa, mutta siihen suoritukseen tarvitaan täydellinen suoritus – niin hyökkäyksen että puolustuksen puolelta. (steelers.fi)

Steelers avasi kautensa tappiolla, mutta otti sen jälkeen peräti seitsemän voittoa peräjälkeen. Ennen välierää alla on kuitenkin kaksi tappiota, ja kaiken lisäksi tuleva vastustaja Sun City on vahvistunut juuri pudotuspelien alla. Kuopiolaisten onneksi tuleva välierä pelataan kuitenkin Väinölänniemen stadionilla, missä Steelers on perinteisesti aina esittänyt hyviä otteita.

Lue myös

Kommentoi

  • Hanko on koiranruokaa eli helppoo Huskiessille!

  • Pelataan peli ensin :)