69ersin tappioputki poikki – Indians jatkaa nollilla

Tuomo Tomperi 17.8.2014 18:20 Ei kommentteja

1 2  
38 7 45
0 7 7

(3-5)

45

(0-8)

07

16.8.2014 klo 16:00 Helsinki

Helsinki 69ers ei ole tällä kaudella onnistunut päihittämään ennakkoon kovempia joukkueita, mutta itseään heikompia vastaan joukkue on ollut suvereeni.

Viime kesäksi Vaahteraliigaan noussut Helsinki 69ers joutui tulokaskaudellaan melkoiseen myllerrykseen, eikä putoaminen takaisin ykkösdivisioonaan ollut kaukana. Tänä vuonna joukkue on kuitenkin ehdottomasti osoittanut kuuluvansa liigatasolle. Elokuun alku ei ehkä tuonut sarjapisteitä, mutta tiukkoja otteluja menestymään tottuneita paikallisvastustajia TAFT:a ja Roostersia vastaan kuitenkin. Lauantain kotiottelussa pisteet jäivätkin sitten tukevasti Helsinkiin. Indiansia vastaan mustapaidat näyttivät, kumpi joukkueista on ottanut tällä kaudella askeleen eteenpäin.

Ottelun alku lähti käyntiin molemmilta haparoiden, kun 69ersin pari ensimmäistä hyökkäysvuoroa kuljetettiin komeasti lähelle Indiansin maalia, mutta viimeistely osoittautui haastavaksi. Indians puolestaan joutui odottamaan kolmanteen hyökkäysvuoroonsa, ennen kuin joukkue onnistui ensimmäisen kerran etenemään uusiin yrityksiin oikeuttavat 10 jaardia.

Alun tuhertamisesta huolimatta 69ers otti nopeasti kuskin paikan vieden ottelun puoliajalle 38-0 lukemissa. Kolmannella jaksolla, ottelun käytännössä ratkettua, kotijoukkue siirtyi osittain jo harjoittelumoodiin. Loppulukemat 45-7 saatiinkin aikaseksi toisella puoliajalla varsin sopuisasti. (69ers.fi)

69ersin voitto tarkoittaa sitä, että Vaahteraliigan seitsemäs ja kahdeksas joukkue ovat äärimmäisen suurella todennäköisyydellä Kouvola Indians ja Helsinki Wolverines. Joukkueet kohtaavat ensi viikonloppuna.

Kommentoi