Royals kukisti Jaguaarit, pudotuspeleissä seuraavaksi?

Gridiron Staff 11.8.2014 19:36 5 kommenttia

1 2 3 4  
0 21 14 13 48
0 6 12 15 33

(6-1)

48

(2-5)

33

10.8.2014 klo 14:00 Vaasa

Vieraiden pelinrakentajan Jerell Jones Show sai jatkoa myös Vaasassa, mutta pisteet jäivät rannnikolle. Saavatko Jaguaarit uuden tilaisuuden välierissä?

Royalsin otteluraportti kuvaa ottelun tapahtumia tutun laadukkaasti.

Wasa Royalsin hyökkäys pelasi ehkä kauden parhaan ottelunsa, heitto ja juoksu olivat hyvin tasapainossa, heitoissa onnistuivat niin pitkät ja lyhyet kuin keskipitkätkin heitot ja juoksu kulki tuttuun tyyliin. QB #6 Herbert Bynes heitti kesän ennätysjaardinsa ja laitahyökkäjillä onnistumisia tuli leveällä rintamalla.

Royalsin puolustukselle ottelu oli haastava, koska Jaguaarien QB #24 Jerell Jones oli todella hyvä. Nopeana ja ketteränä sekä liikkestäkin hyvin puolustuksen takakenttää lukeva pelimies on Jaguaareille todellakin kaikki kaikessa. (royals.fi)

Jaguaarien heikosti menneen alkukauden vuoksi joukkue on ennen viimeistä otteluaan varsin hankalassa asemassa pudotuspelejä ajatellen. Parhaimmillaankin joukkue voi elätellä toiveita viimeisestä pudotuspelipaikasta, jolloin vastaan asettuisi nimenomaan Royals. Jaguaarien pudotuspelimahdollisuuksia on aprikoitu tarkemmin täällä.

Katso myös

Kommentoi

  • Jones oli liekeissä ja Vaasa taitaakin salaa toivoa että Oulu tulisi suupalaksi välieriin…..

    Kissalauma kuuluu ehdottomasti välieriin!

  • Miten mulla on sellainen tunne, että playoff- joukkueita ei ole vielä loppuun asti taputeltu.

  • Ihmettelen kovasti, miksi Jaguaarit eivät tulleet ottelun alussa esittelyyn? Valuivat kentän laidalle omaa tahtiaan, osa harttareita käsissään kantaen. Hyvä kun sentään jaksoivat tulla kentälle ja kolikonheittoon.

  • ei tarvitse kuin yhden miehen laittaa siellä harttarit niskaan. loput 10 arvotaan ABC:n pihassa

  • Janis Petke: Pojat luuli että ne isot pojat siellä nurkissa pelaa myös niin olivat säikkyjä..