Trojans hyvissä asemissa – kotietu todennäköinen

Tuomo Tomperi 10.8.2014 17:52 Ei kommentteja

1 2  
14 10 24
34 30 64

(0-7)

24

(6-1)

64

8.8.2014 klo 18:30 Kuusankoski

Kouvola Indians ei pystynyt tarjoamaan Turku Trojansille mainittavaa haastetta perjantain TV-pelissä, vaikka uusi pelinrakentaja Phillip Garcia toikin joukkueen hyökkäykseen uutta puhtia.

Viime perjantain TV-ottelu oli tällä kertaa hieman yksipuolisempi viime viikkoiseen trilleriin verrattuna. Harva uskalsi veikata voitottoman Indiansin voittoa sarjan kärkipaikoilla viipottavaa turkulaisryhmää vastaan. Ottelu seurasikin pitkälti käsikirjoitusta, vaikkakin myös Indiansilta nähtiin hyviä suorituksia.

Kouvolan uusi pelinrakentaja toi ryhtiä Indiansin peliin, mutta sellainen sateentekijä hän ei ollut, että kotijoukkue olisi pystynyt horjuttamaan Anders Trojansin menoa perjantain tv-ottelussa. Trojans otti selvän 64–24 voiton ja kaksi sarjapistettä. Turkulaiset päästivät osan ykkösmiehistöstään vapaalle jo puoliajalla. (turkutrojans.com)

Jonathan West pyöritti turkulaisten heittopeliä tehokkaasti ennen kuin siirtyi sivurajalle kahden neljänneksen jälkeen. West heitti hyvällä prosentilla (18/26) neljä touchdownia ja 186 jaardia. Myös Jocques Crawford pelasi vain ensimmäisen puoliajan. Hänen saldokseen jäi 101 jaardia seitsemällä yrityksellä ja yksi touchdown. (sajl.fi)


Indiansin epäonni vahvistusten suhteen ei näytä loppuvan, sillä joukkue ilmoitti hyvin pelanneen tukimies Ray Cottmanin kauden päättyvän loukkaantumiseen. Pelinrakentaja Garcia paikkasikin ottelussa myös puolustuksen puolella.

Seinäjoki Crocodilesin lauantainen tappio miellytti varmasti Trojansia, sillä joukkue jatkaa nyt sarjakärjessä tasapistein Helsinki Roostersia vastaan. Jos joukkue pystyy selvittämään seuraavat ottelunsa Butchersia ja TAFT:a vastaan eikä Roosters yllättäen kompastu, on Trojansin kotietu varma jo ennen sarjan viimeistä kierrosta. Jopa runkosarjan voitto on turkulaisille täysin mahdollinen.

Aivan kaikki ei Turussakaan silti välttämättä ole kohdillaan, sillä jotain mielenkiintoista ottelupöytäkirjoja selaamalla valitettavasti löytää. Tukimies Antonio Harris, joka alkukaudesta kuului joka ottelussa joukkueen ahkerimpiin taklaajiin, on kerännyt viimeisessä kolmessa ottelussa ainoastaan 2,5 taklausta. Indiansia vastaan I-divisioonan taklauspörssin viime kesänä voittanut Harris puuttui kokoonpanosta kokonaan.

Katso myös Touchdown.fi:n kuvat ottelusta.

Kommentoi