Sun Citylle onnistumisia laajalla rintamalla

Gridiron Staff 10.8.2014 19:30 5 kommenttia

1 2  
0 0 0
36 36 72

(0-9)

00

(6-3)

72

9.8.2014 klo 14:00 Sipoo

Hanko Sun City päihitti kapealla rosterilla pelanneen Sipoo Bulldogsin helposti lukemin 0-72.

– Pääsimme kokeilemaan muutamia hyökkäyskuvioita pudotuspelejä ajatellen ja fiilis on kohdallaan. Ensi lauantain kotipeliin pääsemme lähtemään paineettomasta tilasta, joukkueen päävalmentaja Tony Andersson kertoi Hangonlehdelle.

Sun City hyökkäys pelasi monipuolisesti ja vastuuta annettiin koko rintamalle. Sebastian Berndtsson pelasi perjantaina puolikkaan ottelun Trojansin riveissä ja jatkoi hyviä otteitaan myös punapaidassa. Basti heitti 5 maalia ja heittojaardeja kertyi muutenkin mahtavasti. Hyökkäyksen suurimpia onnistujia oli tulokaslaitahyökkääjä Teo Talvia, joka otti useita hienoja koppeja ja teki myös uransa ensimmäisen maalin 55 jaardin heittopelin päätteeksi. (suncityhanko.com)

Sun Cityn päätöskierroksen ottelulla Rajaritareja vastaan ei tule olemaan vaikutusta sarjataulukkoon. Sun City sijoittuu runkosarjassa kolmanneksi ja tulee matkustamaan välierävaiheessa joko Kuopioon tai Hämeenlinnaan. Bulldogs tulee jäämään sarjan viimeiseksi.

Kommentoi

  • Sun City olisi hyvä case kokeneelle valmentajalle: miten SC on muuten sarjan kärkeä mutta aivan pihalla Hämeenlinnaa vastaan? Tosin viimeisin matsi Hämeenlinnassa oli ekan puoliajan yllättävän tiukka. Ehkä vain Hämeenlinna on sittenkin vahvistuksineen väärässä joukossa… Ensi viikonloppu näyttää, mikä on todellinen tasoero Kuopion kanssa.

  • Joukkueet matchaavat aina eri tavalla toisiaan vastaan. Huskies vs Sun City Huskies vain sattuu olemaan niskan päällä molemmin puolin palloa. Huskies hyökkäys on hankala pysäyttää, koska pystyy juoksemaan vahvasti kevyeen/normaaliinkin boksiin, mutta lisäksi heittohyökkäys on selvästi sarjan kärkeä. Näin ollen puolustuksella on kova duuni, kun ei pysty lataamaan boksia. Esim. Steelersillä on selvästi kovempi puolustuksen takakenttä, jolloin pärjäävät tasapanoisemmin Huskies hyökkäykselle.

    Huskies puolustus taas pystyy latamaan boksiin käytännössä matsiin kuin matsiin kahdeksen jätkää boksiin. Hangon vahva juoksu on kuitenkin aika yksipuolinen. Kun boksissa on tarpeeksi jätkiä parilla kolmella luvulla, niin tarpeeksi usein joku puolustaja voittaa blokin ja tekee pelin. Hangollahan on kyllä hyvään heittohyökkäykseen, mutta toistaiseksi kentällä asti homma ei vielä toimi tarpeeksi tasaisesti.

    Toistan itseäni jostain aiemmasta postista, jo ennen Kuopio tappiota. Ei Huskies missään väärässä sarjassa pelaa. Se on tällä hetkellä kakkosen kärkeä ja edelleen suurin voittajasuosikki. Kahdella hyvällä jenkillä varmasti olisi ihan varteenotettava vastustaja myös ykkösessä monelle. Mutta tänä vuonna kakkonen on aivan oikea taso. Joku/jotkut ovat aina sarjassa parempia kuin toiset. Kuitenkin kaikkia (muita paitsi Sipoota) vastaan Huskiesilla on ollut ihan täysi työ vähintään puoli matsia kussakin kohtaamisessa. Tietenkin kokemus ja rutiini yhdistettynä laajaan rosteriin ovat kovia sanoja, kun pitää pelata se neljä neljännestä.

  • Mä luulen että se on enempi pääkopasta kiinni, tulee turhia virheitä joista vastustaja rokottaa heti. Epäilisin enempi menttaalista puolta. Katotaan miten kuopio pärjää täällä, mutta pääasia on että nämä 3 joukkuetta on pelannut hyvän kauden, onnea kaikille siitä.

  • Mukavaa että riittää jutuntynkää ja spekulointia :) kauden jälkeen näkee sit mihin meidän rahkeet riitti tänävuonna. Ennen viimestä sarjapeliä haluisin kuitenkin kiittää kaikkia 2 div. joukkueita hyvästä kaudesta ja kovista peleistä.

  • Kiitti Make myös sinulle ihanasta kaudesta ja kaikkea hyvää teille sinne aurinkoiseen Hankoon!