Huskies lämmitteli Helsingissä – ensi viikonloppuna pamahtaa

Gridiron Staff 10.8.2014 14:31 3 kommenttia

1 2  
7 14 21
20 37 57

(2-7)

21

(8-1)

57

9.8.2014 klo 14:00 Helsinki

Hämeenlinna Huskiesin selvä voitto Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkueesta nosti koiralauman kakkosen kärkeen. Seuraavaksi vuorossa on odotettu toinen kohtaaminen sarjakakkosta, Kuopio Steelersia, vastaan.

Kuten aikaisemminkin kaudella, myös tällä kertaa Huskies pystyi päihittämään helsinkiläisjoukkueen selvällä marginaalilla. Wolverines II siirtyi ottelussa aluksi johtoon, mutta sen jälkeen komento kuului Huskiesille.

Toisella neljänneksellä Huskies hyökkäys eteni vakuuttavasti liikuttaen palloa juoksupeleillä sekä hyvin ajoitetuilla pitkillä heittokuvioilla. Laitahyökkääjä Jarno Uitto onnistui maalinteossa kahdesti ennen puoliaikaa. Ensimmäinen maaleista tuli pelinrakentaja Niclas Carpelanin 31-jaardisen heiton kiinniotosta ja toinen kolmen jaardin päästä niin ikään Carpelanin heitosta. Keskushyökkääjä Iikka Nymanin tehtyä kaksi lisäpistettä mentiin puoliajalle vierasjohdossa 7-20. (huskies.fi)

Toisella puoliajalla Huskies lisäsi vauhtia ja saavutti onnistumisia laajalla rintamalla. Ottelun loppupuolella molemmat joukkueet peluuttivat kakkospelinrakentajiaan.

Huskiesin viimeisellä hyökkäysvuorolla nuori pelinrakentajalupaus Samu Mäkinen teki kauden toisen juoksumaalinsa ja Sinh Thun lisäpisteyrityksen onnistuttua kahden pisteen arvoisesti ottelu päättyi loppulukemiin 21-57. (huskies.fi)

Kuopio Steelersin Lappeenranta-tappion myötä tilanne on Huskiesille ennen päätöskierrosta äärimmäisen selvä. Voitto takaisi runkosarjan voiton ja suoran pääsyn Rautamaljaan. Tappio tietäisi hämeenlinnalaisille välierää kotona Hanko Sun Cityä vastaan. Ottaen huomioon Huskiesin tämän kauden yliotteen hankolaisista, pääsee joukkue pudotuspeleihin joka tapauksessa hyvistä asemista.

Kommentoi

  • Etkö aio nyt nostaa esille sitä tosiasiaa, että tässä matsissa wolvot teki 2 TD:tä huskiesin puolustusta vastaan? Taitaa olla enemmän, kuin mitä koko kauden aikana muut jengit.

  • teki Steelers myös Huskyja vastaan.
    tosiaan Wolverines hyökkäys teki myös pari maalia viikkoa tuota ennen steelersiä vastaan, joten III divari karsintoja ajatellen parantavat oikeaan aikaan hyökkäyspeliään.

  • Oli todellakin piristävää nähdä volvoilta Huskyja vastaan muutama onnistunut heittopeli, jossa edettiin ilmassa enemmän kuin 5 yardia… Väänäsellä on hyvä käsi, mutta romuna oleva jalka estää suuremmat ryntäilyt pallon kanssa. Toivottavasti paranee ennen syksyn viimeistä peliä, niin volvoilla olisi myös vaihtoehtoja Pekan juoksupelille, joka toimii paikoitellen hyvin, mutta on jo kaikkien tiedossa.