Rajaritareille kotivoitto – joukkue välttänee karsinnat

Tuomo Tomperi 4.8.2014 18:53 Ei kommentteja

1 2  
12 14 26
6 0 6

(3-5)

26

(0-8)

06

3.8.2014 klo 14:00 Lappeenranta

Lappeenrannan Rajaritarien kotivoitto Sipoo Bulldogsista tarkoittaa sitä, että joukkue jatkaa suurella todennäköisyydellä kakkosessa myös ensi vuonna.

Kakkosdivisioonan uusi sarjajärjestelmä takaa tekemistä liki jokaiselle joukkueelle myös runkosarjan jälkeen. Kolme parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleihin, ja kaksi viimeistä osallistuvat putoamiskarsintoihin kolmosdivisioonan kahta parasta joukkuetta vastaan. Lappeenrannan Rajaritarit päättäisivät kuitenkin kautensa mielellään runkosarjaan, sarjan neljänteen tilaan. Sunnuntaisen Bulldogs-voiton myötä näyttää siltä, että juuri näin myös käy. Helsinki Wolverines II voi hyvinkin päätyä lappeenrantalaisten kanssa tasapisteisiin, mutta siinä tapauksessa Rajaritarit sijoittuivat tiebreak-säännön mukaan helsinkiläisten edelle. Wolverines II:n pitäisi päihittää sarjan kärjessä kiikkuva Huskies noustakseen neljännelle tilalle.

Rajaritarit lähtivät kauteen kovin odotuksin, mutta suurempi menestys tyssäsi pitkälti jatkuviin loukkaantumisiin. Lappeenrannasta löytyy runsaasti hyviä pelaajia, mutta rosterin kapeus vaikeuttaa luonnollisesti menestystä melkoisesti. Pelinrakentaja Juho Väisänen joutui jättämään alkukaudesta useita otteluja välistä, mikä ei voinut olla vaikuttamatta joukkueen iskukykyyn.

Kari Lempiäisen ottamia kuvia ottelusta löytää täältä.

Kommentoi