Kuopio Steelers jatkaa sarjakärjessä

Tuomo Tomperi 4.8.2014 18:18 8 kommenttia

1 2  
0 14 14
6 12 18

(2-6)

14

(7-1)

18

2.8.2014 klo 13:00 Helsinki

Wolverines II onnistui jo toistamiseen horjuttamaan sarjan kärjessä jatkavaa Steelersia, mutta terästäjät nappasivat pisteet tälläkin kertaa.

Moni muistaa Steelersin ja Wolverines II:n edellisen kohtaamisen tällä kaudella, jolloin kotijoukkue Steelers onnistui nousemaan voittoon viimeisen minuutin aikana. Salamahan ei tunnetusti iske kahdesti samaan paikkaan, mutta lauantaina sama kaava toistui kuitenkin toistui. Wolverines II oli noussut toisella puoliajalla maalin johtoon, mutta sarjakärki Steelers onnistui tekemään voittomaalin vain 30 sekuntia ennen peliajan umpeutumista.

Myös Hämeenlinna Huskiesin kotonaan kaatanut Steelers on erikoistunut tiukkoihin kamppailuihin tällä kaudella. Peräti viisi joukkueen kahdeksasta pelistä on päättynyt alle seitsemän pisteen marginaalilla. Usein joukkue on myös onnistunut nousemaan johtoon aivan ottelun loppuhetkillä. Tiukkojen tilanteiden hallitseminen kertoo toisaalta joukkueesta paljon hyvää, mutta on myös muistettava, että jossain vaiheessa tiukat kamppailut saattavat kääntyä myös savolaisia vastaan. Seuraava testi on jo viikonloppuna, kun joukkue isännöi Rajaritareja Lappeenrannasta.

Kommentoi

  • Wolvot2 pelaa kolmosta ensi kaudella?

  • Jos selvännäkijälle on jotain muuta tietoa, niin ehkä sitten, mutta epäilen suuresti, että Wolvot häviäisi karsintamatsia (erityisesti kotonaan) kuitenkaan. Joukkue on kuitenkin pystynyt haastamaan Steelersin tiukkoihin peleihin kahdesti ja pelasi varsin kohtuullisesti myös Huskiesia vastaan.

  • Ei taida Wolvoista olla vastusta jos tulee ECG vastaan. Takakenttä vuotaa kuin seula ja Bredbacka pommittaa sinne heiton toisensa jälkeen.

  • Eipä taida ecg alle 20 ukkoa jaksaa tossa vauhdissa kun ekapuoliajan kyl wolvot vie.

  • Rajaritarit kirjotti että pistivät boksin täyteen niin oppu se option-juokseminen. Ei tuo nyt vaikea ole pysäyttää kun heittouhka on 0.

  • Taitaa ecg nimimerkit olla jo varmoja tinamaljan tappiosta mikkelille (?) kun miettivät jo karsintaa wolvoja vastaan… ;) eikös maljan voittaja saa vastaansa Sipoon?

  • Eipä taida wolvot saada hommaa toimimaan. Perse edellä puuhun jatkossakin..

  • No, eipä se ihmeellistä ole se Wolvojen touhu joo, mutta silti paremman näköistä ku ECG:n tai Mikkelin…