Huskies-puolustukselle jo kauden seitsemäs nollapeli

Tuomo Tomperi 4.8.2014 20:28 Ei kommentteja

1 2  
14 31 45
0 0 0

(7-1)

45

(5-3)

00

3.8.2014 klo 16:00 Hämeenlinna

Kuopio Steelers on tällä kaudella ollut ainoa joukkue, joka on pystynyt tekemään hyökkäyksessä pisteitä Hämeenlinna Huskiesin päätyyn. Sunnuntaina sarjakolmonen Hanko Sun City kaatui hurttalauman käsittelyssä 45-0.

Ottelun loppulukemat tuovat mieleen joukkueiden kauden avauskohtaamisen, jossa Huskies shokeerasi Sun Cityä Hangossa lukemin 0-49. Sun City on onnistunut voittamaan tällä kaudella sarjaa johtavan Kuopio Steelersin, mutta Steelersille tappion kärsinyt Huskies on ollut hankolaisia edellä molemmissa joukkueiden pelaamissa otteluissa.

Sun Cityn päävalmentaja Tony Andersson kertoo Hangonlehdelle, että joukkue jaksoi taistella mukana ottelun avausjakson. Toisella puoliajalla pallonmenetykset nostivat kuitenkin rumaa päätään, ja Huskies meni menojaan. Puoliajalla 14-0 johtanut Huskies lisäsi vettä myllyyn heti toisen puoliajan alkuun.

Toiselle puoliajalle Hurttalauma paransikin otteitaan ja maalinteossa kunnostautuivat niin hyökkäys, kuin puolustuskin. Kolmannella neljänneksellä hyökkäyksestä lukemia parantelivat Huskiesista laitahyökkääjä Sinh Thu kahdella touchdown -kiinniotollaan (Niclas) Carpelanin heitoista sekä ottelun Huskies MVP:nä palkittu Janne Moisio iltapäivän toisella touchdownillaan, tällä kertaa 28-jaardisen juoksun päätteeksi.

Huskies pelaa tulevana viikonloppuna Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkuetta vastaan, mutta tosiasiassa moni on jo kääntänyt katseensa kahden viikon päästä pelattavaan kamppailuun savon ylpeyttä, Steelersiä vastaan. Steelers on avauskierroksella kärsimänsä tappion jälkeen vyörynyt voitosta voittoon. Kaikella todennäköisyydellä Huskiesin ja Steelersin kamppailu ratkaisee tämän kesän runkosarjan voittajan.

Kommentoi