East City Giants kolmosen runkosarjan ykkönen

Tuomo Tomperi 4.8.2014 18:42 Ei kommentteja

1 2  
8 12 20
6 6 12

(7-0)

20

(4-3)

12

2.8.2014 klo 15:00 Helsinki

Edes alle kahdenkymmenen pelaajan miehitys ei estänyt Helsinki East City Giantsia varmistamasta kolmosdivisioonan tämän kauden runkosarjan voittoa. Merkillepantavaa on, että Giantsilla on kaiken lisäksi yksi ottelu yhä pelaamatta.

ECG:n 35-vuotisjuhlaottelu tarjosi hyvän ja tasaisen kamppailun, jossa Giants pääsi ottamaan mittaa niinkiään pudotuspeleihin matkaavasta Raisio Oakmenista. Oakmen sijoittuu tämän kauden runkosarjassa kolmanneksi.

Oakmen aloitti ottelun vahvasti ja tekikin ottelun ensimmäisen maalin vahvalla juoksupelillään. ECG:n otteista kuitenkin näki, ettei joukkue missään vaiheessa epäillyt etteikö joukkue voisi ottelussa nousta voittoon. (ecg.fi)

Giantsin tähän asti tappioton kausi takaa joukkueelle uuden sarjaformaatin mukaisesti suoran paikan kolmosen finaaliotteluun. Finaaliottelun lopputuloksesta riippumatta Giants tulee olemaan toinen niistä kolmosen joukkueista, jotka osallistuvat kauden jälkeiseen nousukarsintaan kakkosdivisioonan häntäpään joukkueita vastaan. Kolmosen mestari kohtaa kakkosessa yhtä voitottoman Sipoo Bulldogsin, kun taas finaaliottelun hävinnyt osapuoli mittelee varsin todennäköisesti Helsinki Wolverines II:sta vastaan.

Täksi kaudeksi uusiutuneeseen kolmosdivisioonaan siirtynyt East City Giants on selvästi löytänyt sopivalta sarjatasolta uutta virtaa joukkueeseen. Oheisessa taulukossa esitetään joukkueen viimeisen kolmen kauden tulos. Kauden 2014 osalta runkosarja on toki edelleen kesken.

Kausi Sarjataso Voitot Tappiot Tehdyt/peli Päästetyt/peli
2012 I-divisioona 0 10 3,4 61,8
2013 II-divisioona 0 6 9,3 31,5
2014 III-divisioona 7 0 26,3 9,0

Kommentoi