Bouncersin runkosarja päätökseen – voitto Kotkasta

Tuomo Tomperi 4.8.2014 18:24 Ei kommentteja

1 2  
14 10 24
0 6 6

(7-1)

24

(2-5)

06

2.8.2014 klo 14:00 Mikkeli

Kotka Eagles taisteli jälleen vahvasti, mutta runkosarjan kakkossijan jo aiemmin varmistanut Mikkeli Bouncers päätti runkosarjansa kuitenkin voitolla.

Yhtä lukuunottamatta kaikki ottelunsa tällä kaudella voittanut Bouncers voi voittonsa myötä valmistautua kolmosdivisioonan pudotuspeleihin. Eagles ei kuitenkaan päästänyt ”portsareita” helpolla – tälläkään kertaa.

Joukkueet kohtasivat kesäkuussa edellisen kerran portsareiden viedessä voiton, jo silloin annoimme kovan respektin vastustajallemme ja tiedossa oli heidän pelinsä kehittyminen. Kyseessä oli myös kuudes peli yhtä moneen viikkoon portsarilaumalle, joten kamppeet niskaan ja kentälle kolistelemaan. Kotkat tarjosivat äärimmäisen kovan vastuksen pelin pysyessä jännittävänä loppuhetkiin saakka, lopputulos 24-6 ja pisteet jäivät savoon. (bouncers.fi)

Myös paikallislehti kirjoitti Bouncersin voitosta.

Eagles jää tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle. Joukkue pelaa vielä yhden ottelun, kun se isännöi runkosarjan voittanutta Helsinki East City Giantsia kotonaan 10.8.

Kommentoi