Runkosarjan viimeiset TV-pelit päätetty

Gridiron Staff 28.7.2014 21:08 4 kommenttia

SAJL:n tiedotteen mukaan Vaahteraliigan runkosarjan viimeisinä TV-peleinä nähdään mielenkiintoiset TAFT – Trojans ja Trojans – Roosters.

Alkukaudesta TV-ottelut ovat saaneet osakseen hieman moitteita, koska kamppailut eivät useinkaan ole olleet erityisen tasaisia, saati jännittäviä. SAJL:lla on kuitenkin ollut mahdollisuus määrittää kahden viimeisen kierroksen TV-ottelut kesken kauden, joten viime kierroksilla penkkiurheilijaa lellitäänkin oikein kunnolla. TAFT – Trojans ja Trojans – Roosters ovat molemmat ennakkoon mielenkiintoisia kamppailuja, jotka kiinnostavat yleisöä.

Aikataulumuutoksen myötä myös Gridironin Ottelut-sivu on päivitetty vastaamaan todellisuutta. Kaikki ottelusiirrot eivät kuitenkaan aina välttämättä kantaudu toimituksen korviin. Mikäli lukijat huomaavat aikatauluissa virheitä, pyydämme ottamaan yhteyttä sivuston toimitukseen sähköpostitse (gridironfistaff at gmail piste .com).

Marquette ”Q” Floyd ei todellisuudessa liity tähän uutiseen (toim. huom.)

Kommentoi

 • Nice =D

 • Hyvät valinnat!
  Hyvä liitto!
  Turku pääsee näköjään esille aika hyvin kauden lopussa.

 • Heti kun hommaatte sinne velolle ne valot niin varmaan onnistuisi pelit sielläkin. Mutta jos perseaukisilla hesalaisilla ei ole varaa pelata kun valottomalla museokentällä niin kannattaa pitää se suu kiinni. Varmaan mielummin Nelonen olisi kuvannut pelit velolla jos vaan olisi puitteet kohdillaan.

 • Kenelle Anders tuon kommentin heitit?
  Itse ainakin katson ennemmin pelin TAFT-Trojans kuin Cro-69ers.
  Nuo lienee ne pelit missä on panosta eniten toiseksi viimeisellä kierroksella.
  Viimeisen kierroksen valinnasta tuskin tarvii kenenkään mussuttaa?
  Ja tuo toteamus siitä että Turku on esillä hyvin loppukauden liittyy siihen että Turun neljä viimeistä peliä (joista siis kaksi oli jo ennakkoon päätetty) on TV-pelejä.
  Olen siis vilpittömän tyytyväinen liiton valintoihin.