ECG:n runkosarjan voitto sinettiä vailla – ensi lauantaina juhlaottelu

Gridiron Staff 28.7.2014 17:49 Ei kommentteja

1 2  
0 8 8
8 12 20

(0-7)

08

(6-0)

20

26.7.2014 klo 14:00 Lohja

East City Giants päihitti lauantaina voitottoman Lohja Lionsin yllättävän vähämaalisesti lukemin 8-20. Sarjakärjelle riittää yksi voitto kahdesta viimeisestä ottelustaan runkosarjan voittoon.

Yllättävän pirteästi kotiluolassaan esiintynyt Lions onnistui jälleen maalinteossa, mutta pisteet matkasivat silti Helsinkiin. Giants joutui otteluun hieman heikoista lähtökohdista, sillä aivan kaikkia pelimiehiä ei vieraspelimatkalle saatu mukaan. Näin joukkueet lähtivät otteluun ikäänkuin samalta viivalta – Lionsillehan kapealla rosterilla pelaaminen on ollut tällä kaudella arkipäivää.

Giantsin seuraava ottelu ei ole aivan tavallinen, sillä joukkue pelaa tulevana lauantaina 35-vuotisjuhlaottelunsa Raisio Oakmenia vastaan. Ottelutapahtumaan tulee osallistumaan mm. SAJL:n Hall of Famen jäsenet Matti Lindholm sekä Lauri Nieminen.

Ottelussa ECG juhlistaa kunniakasta 35-vuotista taivaltaan. Näihin vuosiin mahtuu monia mestaruuksia, mestareita, upeita tunteita ja todella suuri määrä kovaa työtä menestyksen eteen. 35-vuotiskautenaan ECG on asiaankuuluvasti voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa. (ECG / Facebook)

Kommentoi