• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Bouncersille kotietu voitolla Panthersista

Gridiron Staff 28.7.2014 20:13 Yksi kommentti

1 2  
0 8 8
14 28 42

(1-5)

8

(6-1)

42

26.7.2014 klo 16:30 Lahti

Kuva: Jasmiina Koistinen

Vain yhden ottelun tällä kaudella hävinnyt Mikkeli Bouncers varmisti runkosarjan kakkostilan jo ennen viimeistä kierrosta.

Runkosarjan kakkostila tietää sitä, että Bouncers isännöi kolmosen ainoassa välierässä sarjan kolmanneksi sijoittuvaa Raisio Oakmenia. Kotikenttäetu noussee suureen asemaan, sillä Bouncersin ja Oakmenin edellinen kohtaaminen Mikkelissä päättyi selkeästi isäntäjoukkueen eduksi. Panthersia vastaan Bouncers oli avausjaksolla pienissä vaikeuksissa, mutta toisella puoliajalla joukkueen hyökkäys heräsi toden teolla pisteidentekoon.

Lauantaina 26.7 portsarilauma suunnisti Lahteen Päijät-Häme Panthersin vieraaksi. Bouncersille, hurjassa helteessä pelatun ottelun panoksena oli kotietu tulevaan pudotuspeliin ja Panttereille maukas revanssi kauden ekasta matsista. Pelistä muodostui hieno taisto, jossa nähtiin onnistumisia molemminpuolin palloa – eikä suurilta tunteiltakaan vältytty. Aikakirjoihin 8-42 voitto Bouncerssille ja aina niin maistuva pantterintalja seinälle edellisten seuraan. (bouncers.fi)

Panthersin otteluraportti löysi kamppailusta hyvää kotijoukkueen kannalta, vaikka pisteet matkasivatkin Mikkeliin.

Pelissä oli kuitenkin todella paljon hyvää jälleen kerran, vaikka ei vieläkään riittänyt kauden toiseen voittoon asti. Hyökkäys on mennyt taas eteenpäin edeltävistä peleistä ja hyökkäyksen identiteetti on selvästi löytynyt. Myös puolustukseen tehdyt muutokset olivat suurimman osan pelistä varsin onnistuneen oloisia. (paijathamepanthers.com)

Panthersin mollivoittoinen kausi on tähän mennessä tuonut vain yhden voiton, kun joukkue päihitti tulokasjoukkueen Lohja Lionsin kesäkuussa. Panthers ja Lions kohtaavat uudestaan tulevana viikonloppuna.

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Peli oli aika tiukka kolmannen quarterille asti, sitten Mikkeli karkasi voittoon. Peli taisi jopa käydä tilanteessa 8-14.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *