Steelers voittoon Lappeenrannassa

Gridiron Staff 24.7.2014 21:54 Ei kommentteja

1 2  
6 13 19
23 7 30

(2-5)

19

(6-1)

30

20.7.2014 klo 14:00 Lappeenranta

Joukkueet kohtaavat vielä uudestaan elokuun alussa.

Steelersin otteluraportti summaa ottelun asetelmat ja kulun. Isäntäjoukkue on kärsinyt koko kesän kapeasta rosterista, mutta rästiottelussa miehien vähyys vaivasi myös Steelersia. Savolaisjoukkue onnistui kuitenkin hankkiutumaan turvalliseen puoliaikajohtoon, eikä päästänyt enää isäntiään iskuetäisyydelle. Steelersin pelinrakentajana ottelussa nähtiin vaihteeksi Mikko Aspinen.

Ottelu oli hieno taisteluvoitto vajaalukuiselta joukkueelta helteisessä säässä. Oli hienoa huomata kuinka joukkueesta nousee uusia vastuunkantajia silloin kun tarvitaan. Rajaritarit tarjosi kovan vastuksen ja jos joukkueen kokoonpano olisi isompi se taistelisi varmasti sarjan kärkisijoista vaikka tässä ottelussa voimasuhteet olivat kokoonpanon väkiluvun perusteella lähes tasan. (steelers.fi)

Steelersin takapuolustaja Esa Pietikäinen kertoo, että Steelersin joukkuehenki on hitsautunut mukavasti yhteen kuuden ottelun voittoputken aikana.

– Uusia vastuukantajia on tullut ja luottamus joukkuelaisiin sekä omaan tekemiseen on kasvanut selvästi kauden mittaan, Pietikäinen summaa.

Pietikäisen mukaan suunta on oikea, mutta joukkueella riittää silti työtä. Runkosarjan voitto on luonnollisesti joukkueen välitavoite ennen pudotuspelejä.

– Pelaamme kuitenkin ottelun kerrallaan. Uskon että tiukat pelit ovat auttaneet meitä valmistautumaan kohti ratkaisupelejä, joissa jokainen downi merkitsee.

Katso myös

Kommentoi