ECG askelta lähempänä runkosarjan voittoa

Gridiron Staff 24.7.2014 21:35 Ei kommentteja

1 2  
6 0 6
20 14 34

(1-4)

06

(5-0)

34

20.7.2014 klo 13:00 Lahti

Tappioitta tällä kaudella esiintynyt Helsinki East City jatkoi vottokulkuaan Päijät-Häme Panthersia vastaan.

Selvään neljän maalin voittoon päättynyt ottelu oli alusta asti Giantsin hallussa. Mustakeltaisten hyökkäyksen koordinaattori Samuel Orvomaa korosti pelinrakentaja Niko Bredbackan merkitystä joukkueen kotisivuilla.

– Nikon roolia ei voi korostaa liikaa. Vaikka Panthersia vastaan juoksimmekin 80% downeista, on vastustajan aina kunnioitettava heittoa. Pari kertaa Panthers yritti ladata boksia ja Niko rankaisi välittömästi. Tuon kaliberin pelinrakentajia ei muissa joukkueissa näy, Orvomaa kommentoi.

ECG:n runkosarjavoitto enää sinettiä vaille selvä, kun jäljellä on kolme kierrosta. Joukkue kohtaa pudotuspelijoukkueista vielä Raisio Oakmenin, mutta edes tappio tammimiehille ei suistaisi Giantsia runkosarjan kärkisijalta.

Lue myös

Kommentoi