ECG askelta lähempänä runkosarjan voittoa

Gridiron Staff 24.7.2014 21:35 Ei kommentteja

1 2  
6 0 6
20 14 34

(1-4)

06

(5-0)

34

20.7.2014 klo 13:00 Lahti

Tappioitta tällä kaudella esiintynyt Helsinki East City jatkoi vottokulkuaan Päijät-Häme Panthersia vastaan.

Selvään neljän maalin voittoon päättynyt ottelu oli alusta asti Giantsin hallussa. Mustakeltaisten hyökkäyksen koordinaattori Samuel Orvomaa korosti pelinrakentaja Niko Bredbackan merkitystä joukkueen kotisivuilla.

– Nikon roolia ei voi korostaa liikaa. Vaikka Panthersia vastaan juoksimmekin 80% downeista, on vastustajan aina kunnioitettava heittoa. Pari kertaa Panthers yritti ladata boksia ja Niko rankaisi välittömästi. Tuon kaliberin pelinrakentajia ei muissa joukkueissa näy, Orvomaa kommentoi.

ECG:n runkosarjavoitto enää sinettiä vaille selvä, kun jäljellä on kolme kierrosta. Joukkue kohtaa pudotuspelijoukkueista vielä Raisio Oakmenin, mutta edes tappio tammimiehille ei suistaisi Giantsia runkosarjan kärkisijalta.

Lue myös

Avatar

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *