Crocodiles piti tasonsa Helsingissä

Gridiron Staff 24.7.2014 21:35 Ei kommentteja

1 2  
0 0 0
13 18 31

(2-2)

00

(4-0)

31

20.7.2014 klo 14:30 Helsinki

Seinäjoki Crocodiles pysäytti Helsinki 69ersin hyökkäyspelin täydellisesti Velodromilla käydyssä ottelussa.

69ersin otteluraportti summaa ottelun tapahtumat hyvin.

Ottelun taso ei häikäissyt, ja suurimman vastuun laadusta saa kantaakseen kotijoukkue. Crocodiles suoritti ”riittävästi”, mutta 69ersin ollessa hampaaton, ei varsinkaan taktisia hienouksia juuri tarvinnut esittää.

69ersin alkukaudesta hyvin toiminut heittohyökkäys on vastustajien tason noustua ajautunut ongelmiin. Kun jo ennestään heikosti tulosta aikaiseksi saanut juoksuhyökkäyskin sakkaa edelleen, on Sixtareiden hyökkääminen kokonaisuudessaan umpisolmussa, jonka avaaminen pitää valmennuksen varmasti kiireisenä lähipäivät. (69ers.fi)

Tulevana viikonloppuna Crocodiles valmistautuu kohtaamaan tappiottoman Helsinki Roostersin, joka varmasti tarjoaa kovan vastuksen. Roosters on kuitenkin ottelusumastaan johtuen kärsinyt loukkaantumisista, joista pelinrakentaja Robert Johnsonin kauden päättänyt polvivamma on varmasti harmillisin. Voikin olla, että Crocodiles lähtee katkaisemaan punapaitojen voittoputkea suosikin asemasta.

Lue myös

Kommentoi