Sun City hyvin lähellä pudotuspelejä

Gridiron Staff 14.7.2014 21:17 Ei kommentteja

1 2  
21 13 34
0 0 0

(5-2)

34

(2-5)

00

12.7.2014 klo 14:00 Hanko

Hanko Sun Cityn varsin selkeä voitto Wolverines II:sta takaa joukkueelle vähintään runkosarjan kolmannen tilan, ellei loppukaudesta nähdä suuria yllätyksiä.

Hangonlehden toimittaja Mikael Heinrichs oli jälleen paikan päällä seuraamassa ottelua.

Sun Cityn puolustus pelasi todella kompaktisti ja pysäytti Wolverinesin pyristelyt lähes täysin. Vieraat onnistuivat oikeastaan vain erikoispeleissään uhkaamaan hankolaisten nollaa. Sun City nappasi näin ollen kauden viidennen voittonsa. (lähde)

Kauden viides voitto takaa Sun Citylle lähes varman pudotuspelipaikan. Lappeenrannan Rajaritareilla on mahdollisuus nousta kuuteen voittoon – ja näin Sun Cityn ohi – mutta tämä vaatisi Rajaritareilta selvästi alkukautta kovempi otteita. Rajaritarit kohtaavat viimeisissä otteluissaan vielä mm. sarjakakkonen Kuopio Steelersin kahdesti.

Wolverines II:lle tappio tarkoittaa sitä, että joukkueen nouseminen pudotuspeleihin olisi jo suoranainen ihme. Ric Hennessyn valmentama joukkue esitti alkukaudesta hyvännäköisiä otteita, mutta kahdessa viime ottelussaan se on jäänyt nollille.

Katso myös

Kommentoi