Huskies piti pisteet vajaalukuisenakin

Gridiron Staff 14.7.2014 21:52 Ei kommentteja

1 2  
25 7 32
6 0 6

(6-1)

32

(2-4)

06

12.7.2014 klo 16:00 Hämeenlinna

Hämeenlinna Huskies päihitti vierailevat Rajaritarit Lappeenrannasta, vaikka joukkueen kokoonpanosta puuttui useita tärkeitä pelaajia.

Laajalla rosterilla läpi kauden esiintynyt Hämeenlinna Huskies joutui otteluun Rajaritareja vastaan tavallista heikommista asetelemista. Joukkueen puolustuksesta puuttui iso nippu tärkeitä pelaajia, eikä hyökkäyskään selvinnyt ilman poissaoloja. Vierasjoukkueen tilanne oli kuitenkin vieläkin synkempi, sillä joukkue sai pukeisiin vain viitisentoista pelaajaa.

Hurttapuolustus ei poissaoloista kuitenkaan välittänyt vaan pystyi pitämään nollan jo kuudennen kerran tällä kaudella. Rajaritareiden ainokainen syntyi Huskies -hyökkäyksen pallonmenetyksestä, kun ottelun parhaana Hurttana palkittu Janne Moisio rähmäsi pallon yli 30 jaardin juoksun päätteeksi. (lähde)

Huskies pelaa seuraavan kerran vasta elokuussa, kun vastaan asettuu sarjakolmonen Hanko Sun City.

Lue myös Huskiesin otteluraportti.

Kommentoi