Crocodiles jatkaa puhtaalla pelillä

Gridiron Staff 14.7.2014 21:38 Ei kommentteja

1 2  
0 20 20
3 20 23

(1-3)

20

(3-0)

23

12.7.2014 klo 15:00 Vantaa

Seinäjoki Crocodilesin voitto toisen lohkon TAFT:sta nostaa joukkueen hyviin asemiin pudotuspelipaikkoja ajatellen, vaikka kautta on pelattu vasta kolme kierrosta.

Ennakkoon tasaiseksi arvioitu ottelu oli maineensa veroinen. Crocodilesin onnistuttua maalinteossa ottelun viimeisellä minuutilla TAFT:lle tarjoutui vielä yksi mahdollisuus tasoittaa ottelu. Akseli Olinin 41-jaardinen potku suuntautui kuitenkin ohi, ja Crocodiles vei pisteet Vantaalta lukemin 20-23. Voitto on pohjanmaalaisille sikäli tärkeä, että joukkueet eivät kohtaa enää tällä kaudella. TAFT on lisäksi aloittanut kautensa vain yhdellä voitolla ja kolmella tappiolla.

Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin Prince Ge Gooden, joka säkitti pelinrakentajan peräti kolme kertaa keräten yhteensä 5.5 taklausta. Miehen saldo on koko kauden osalta murhaavan tehokas: 20 taklausta, joista 10 on tapahtunut aloituslinjan takana! (lähde)

Crocodiles jatkoi hyökkäyksessä jälleen heittopainotteisesti. Juoksupeli on ollut joukkueella avausottelun jälkeen lähinnä tukevassa roolissa. Avausottelussa Wolverinesia vastaan 145 jaardia juossut Mika Nissinen kantoi lauantaina palloa vain kerran.

Viime kaudella neljänneksi selvinnyt TAFT on Crocodiles-tappion jälkeen pienissä ongelmissa pudotuspelejä ajatellen. Jatkopelit ovat kuitenkin täysin joukkueen omissa käsissä. Sarjan neljällä kovalla ottelulla aloittanut joukkue pääsee huokaisemaan nyt hieman helpotuksesta, sillä seuraavaksi vastaan asettuvat Indians, 69ers ja Wolverines.

Katso myös

Kommentoi