TAFT:lle tärkeä voitto Butchersista

Tuomo Tomperi 8.7.2014 23:24 Ei kommentteja

1 2 3 4  
2 13 14 3 32
0 15 7 0 22

(1-2)

32

(0-3)

22

5.7.2014 klo 15:00 Vantaa

Vantaan TAFT:n lauantainen voitto Porvoon Butchersista voi nousta tärkeään rooliin, kun pudotuspelipaikkoja jaetaan.

Tasatilanteessa puoliajalle mennyt ottelu kääntyi isäntäjoukkueen eduksi kolmannella neljänneksellä, kun sekä amerikkalaisvahvistus Max Shubert että pitkään joukkueessa pelannut laituri Mikko Parikka onnistuivat maalinteossa. Pelinrakentaja John Kelly ei vieläkään ollut aivan terävimmillään heittohyökkäyksen puikoissa, mutta toisaalta miehen 80 juoksujaardia pelastivat paljon. TAFT:n päävalmentaja J-P Kuusisto oli tyytyväinen hyökkäykseen, vaikka joukkue joutuikin turvautumaan usein Akseli Olinin kenttäpotkumaaleihin.

– Saimme hyökkäyksen toimimaan aiempaa paremmin, mutta vielä on parannettava peliä kauden edetessä ja saatava lisää tasaisuutta suorittamiseen, päävalmentaja totesi seuran otteluraportissa.

Butchers on nyt aloittanut kautensa kolmella tappiolla kesän 2012 tapaan. Kaksi vuotta sitten joukkue onnistui tosin kampeamaan itsensä pudotuspeleihin heikosta alusta huolimatta. Sama temppu saattaa onnistua tänäkin vuonna, jos joukkue pystyy kukistamaan ennakkoon heikommat joukkueet ja päihittämään TAFT:n joukkueiden toisessa kohtaamisessa runkosarjan viimeisellä kierroksella.

TAFT:lle voitto tarkoittaa sisärataa pudotuspeleihin. Jos joukkueen hyökkäys jatkaa kehittymistään ja puolustus jatkaa tutulla vahvalla tasolla, voi joukkue parantaa viime kauden sarjasijoitustaan.

Katso myös

Kommentoi