Haastaako 69ers jopa pudotuspelipaikasta?

Tuomo Tomperi 8.7.2014 23:46 2 kommenttia

1 2 3 4  
0 0 0 0 0
13 8 21 13 55

(1-3)

00

(2-0)

55

7.7.2014 klo 18:30 Helsinki

Helsinki 69ersin 55-0 -voitto virhealttiista Wolverinesista lupailee hyvää loppukautta mustapaidoille.

Viime kesän tulokaskaudellaan vain yhden voiton saavuttanut Helsinki 69ers on tällä kaudella voittanut jo kahdesti. Kahteen voittoon on tarvittu vain kaksi ottelua. Tappioton esitys oikeuttaa tällä hetkellä sarjan kolmanteen sijaan – ainakin hetkellisesti. Ensi sunnuntaina joukkue matkaa Turkuun Trojansin vieraaksi. Mikäli mustapaidat onnistuisivat päihittämään vahvat turkulaiset, voitaisiin Helsingissä alkaa hiljalleen puhua jopa pudotuspeleistä.

Wolverinesin pelinrakentajaksi pikakomennuksella hälytetty Henri Winter sivusi Vaahteraliigan ennätystä kuudella syötönkatkollaan. Winter aloitti ottelun kohtuullisesti, sillä miehen ensimmäisestä 15 heitosta onnistui seitsemän. Tämän jälkeen Wolverinesin heittopeli pysähtyi kuitenkin täydellisesti. Wolverinesin otteluraportin mukaan aloittava pelinrakentaja Cedric Johnson on jälleen joukkueen matkassa seuraavassa sarjaottelussa.

Wolverinesilla on pitkään kaivattu bye-week, joten viikonloppuna ei ole peliä ja päästään nuolemaan haavoja sekä keskittymään ajan kanssa seuraavaan koitokseen. Cedric Johnson palaa takaisin Suomeen ennen seuraavaa ottelua ja on mukana joukkueen vahvuudessa kun Wolverines matkaa seuraavaksi 19.7.2014 Porvoon Butchersin vieraaksi. (lähde)

69ersin otteluraportissa tiedostetaan, ettei siipirikkoinen Wolverines välttämättä anna oikeaa kuvaa joukkueen iskukyvystä jatkoa ajatellen.

Wolverinesin kausi on ollut haasteita täynnä, eikä pelinrakentaja Cedric Johnsonin poissaolo tilannetta ainakaan helpottanut, joten varsinaisena mittarina 69ersin suorituskyvystä ottelua ei kannata pitää. Joukkue kuitenkin teki sen, mitä pitikin. (lähde)

Kuvia ottelusta löydät täältä.

Kommentoi

  • Go 69ers!!!

  • Eilisen perusteella ei ole sixtareilla haastajan roolia tänäkään vuonna tarjolla.
    Turun hyökkäys pikkasen yskähteli alkuun mutta jahka saivat homman kulkemaan niin jo alkoi olla kiire tulostaulun hoitajalla.