• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Steelersin kotitaika piti – runkosarjan voitto yhä auki

Tuomo Tomperi 7.7.2014 19:33 Ei kommentteja

1 2  
10 14 24
13 6 19

(4-1)

24

(4-2)

19

5.7.2014 klo 15:00 Kuopio

Kuva: Jari Turunen

Kuopio Steelersin comeback-voitto piti joukkueen tappiottomana Väinölänniemen nurmella. Kaikki merkit osoittavat siihen, että kakkosen runkosarjan ykköstila ratkaistaan Hämeenlinnassa 16.8.

Steelers on tottunut tarjoilemaan yleisölleen elämyksiä, eikä katsomon tarvinnut tälläkään kertaa tylsistyä. Kuopiolaiset ovat pelanneet tällä kaudella kotonaan kolme ottelua, joissa kaikissa joukkue on kyennyt ohittamaan vieraansa aivan ottelun viime minuuteilla.

Ratkaisevan maalin Steelers teki viimeisellä neljänneksellä, kun Jari Sinkkonen rynni Sun Cityn maalialueelle noin 8 jaardin päästä. Tämän jälkeen Aki Ahola pakotti Steelersin rähmäämään pallon ja taisteli pallon Sun Citylle ja täten avautui yksi mahdollisuus pelin voittoon. Paukut kuitekin loppuivat noin 15 jaardin päähän Kuopion maalista… (lähde)

Voittonsa myötä Steelers jatkaa yhdessä Hämeenlinna Huskiesin kanssa kakkosen kärjessä. Joukkueet kohtaavat vielä kertaalleen tällä kaudella – runkosarjan päätöskierroksella. Lyhyen matemaattisen pähkäilyn jälkeen uskon, että kyseisen ottelun panos on selvä: voittaja voittaa runkosarjan ja isännöi Rautamaljaa kotonaan.

Katso myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *