• FINAL
  Roosters28
  Wolverines 22
 • FINAL
  Crusaders27
  Butchers 34
 • FINAL
  Milky City Farmers0
  Northern Lights 52
 • FINAL
  Royals3
  Steelers 35
 • FINAL
  Bears46
  Nordmen 20
 • FINAL
  Saints27
  Eagles 26

Huskiesille kauden viides voitto

Gridiron Staff 7.7.2014 19:39 Ei kommentteja

1 2  
50 14 64
0 0 0

(5-1)

64

(0-6)

00

5.7.2014 klo 16:00 Hämeenlinna

Viime viikolla yllätystappion kärsinyt Hämeenlinna Huskies palautti normaalin päiväjärjestyksen kotonaan. Sipoo Bulldogs sai poistua ottelusta tyhjin käsin.

Huskies oli järjestänyt ottelun ympärille yleisötapahtuman, jota ennen pelattiin myös seuran naisten joukkueen kamppailu Kouvola Indiansia vastaan. Yhteensä 545 katsojaa houkutellut tapahtuma oli menestys, vaikka itse ottelu sarjan hännille majailevaa Bulldogsia vastaan ei noussutkaan klassikoksi.

Edellisviikon tappiosta sisuuntunut Hurttalauma ei jättänyt Kaurialan olympiastadionilla mitään arvailujen varaan, vaan takoi jo puoliaikaan mennessä 50 – 0 lukemat tauluun alle 15 pelaajan voimin vierailulle saapunutta Sipoo Bulldogsia vastaan.

Sipoolaiset kärsivät ottelussa pelaajapulasta sillä famijoukkue Malmi Blazen pelaajat olivat samaan aikaan Rovaniemellä IV-divisioonan lopputurnauksessa. Tästä huolimatta vierasjoukkue pelasi suurella sydämellä koko ottelun ajan molempiin suuntiin.

Ensi viikolla Huskies isännöi yllättäen piristyneitä Rajaritareita Lappeenrannasta.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *