ECG ja Bouncers kolmosen kärkiottelussa

Gridiron Staff 5.7.2014 11:12 2 kommenttia

Helsinki East City Giants ja Mikkeli Bouncers kohtaavat Velodromilla klo 15 alkavassa ottelussa. Voittaja jatkaa yksin kolmosen kärjessä.

Giantsin päävalmentaja Ari Evwaraye ennakoi klo 15 alkavaa ottelua joukkueen sivuilla. Bouncersin taso tiedetään, mutta päähuomio keskitetään oman suoritustason ylläpitämiseen.

Parantamista vielä on paljon, mutta asiat on yksilöity ja niiden kanssa on Mikkeliäkin vastaan valmistauduttaessa tehty töitä. Valmennuksellisesta näkökulmasta me olemme tällä hetkellä itse pahimpia vastustajiamme – miten hyvin saamme oman pelimme toimimaan ja sopeudumme siihen, mitä vastustaja tekee. Mikkeli tiedetään vahvana juoksujoukkueena ja se tulee varmasti testaamaan Giantsin tähän asti esimerkillisesti pärjännyttä juoksupuolustusta. Oletettavaa on, että tähänastiset suoritukset, joissa puolustus on nollannut vastustajan niin kauan kunnes hyökkäys saa riittävät pisteet tehtyä, eivät tule riittämään Mikkeliä vastaan. (lähde)

Joukkueet eivät kohtaa enää uudestaan tällä kaudella, joten voi hyvin olla, että lauantain ottelussa ratkaistaan kertarykäyksellä kolmosen runkosarjan voittaja. Tämän vuoden sarjajärjestelmässä runkosarjan ykkönen selvittää tiensä suoraan sarjan finaaliotteluun, Tinamaljaan.

Kommentoi