Crocodilesilla näytönpaikka Nelonen Pro:lla

Tuomo Tomperi 4.7.2014 18:06 4 kommenttia

Kautta edeltävissä arvioissa Helsinki Roosters ja Turku Trojans ovat nousseet suurimmiksi mestarisuosikeiksi. Mutta onko myös Seinäjoki Crocodiles syytä ottaa mukaan keskusteluun?

Vaahteraliigan tasoerot ovat nousseet tänä vuonna sellaisiksi, että puoli seitsemältä alkavan TV-ottelun voittajasta ei pitäisi olla ennalta epäselvyyttä. Isäntäjoukkue Crocodilesin odotetaan määräävän ottelun tahdit Kouvola Indinsia vastaan alkuvihellyksestä alkaen. Molemmilla joukkueilla on silti ottelussa panosta tulevaa ajatellen.

Indians esittelee ottelussa kaksi uutta ranskalaispelaajaa, jotka voivat hyvinkin panoksellaan aiheuttaa vaikeuksia seinäjokelaisille. Anthony Chevron ja Victor Ferrier vahvistavat molemmat puolustusta. Pelinrakentajan paikalle joukkue siirtää amerikkalaisvahvistus Jeremy Dixonin, joka on nähty aiemmissa otteluissa hyökkäyksessä laitahyökkääjänä. Varsin kapealla rosterilla pelaava joukkue haluaa luonnollisesti osoittaa, että kuuluu liigatasolle ja pystyy taistelemaan uskottavasti myös sarjan kovempia joukkueita vastaan.

Crocodiles esiintyi näyttävästi Wolverinesia vastaan, mutta yhden ottelun perusteella ei tule vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Päävalmentaja Charles Rifenbarkin mukaan joukkue on valmistautunut otteluun erinomaisesti. Wolverines-ottelussa Crocodiles pystyi esiintymään omalla tasollaan vastustajan heikkoudesta huolimatta, mikä on aina menestyvän joukkueen merkki. Toinen täysipainoinen esitys perätysten toisi joukkueelle runsaasti lisärutiinia ja itseluottamusta loppukautta ajatellen. Viikon kuluttua vastassa on jo aivan toisen luokan vastus, kun joukkue matkaa Vantaalle kohtaamaan vahvan TAFT:n.

Ottelun tunnelmia voi seurata Twitterin kautta tutun #vaahteraliiga-tagin avulla.


Kamppailua voi seurata tuttuun tapaan Nelonen Pro 1 -kanavalta kello 18 alkaen, itse ottelun alkaessa puolta tuntia myöhemmin. Ottelun puoliajalla SAJL haastattelee viisi kautta NFL:ssä pelannut Indians-valmentaja Tony Simmonsia. Ottelun tilastoja voi seurata täältä.

Kommentoi

 • Niille, jotka eivät Prota omista:

  http://footballhd.me/stream16.html

 • Menikin heti nurin kun pääsi mainitsemasta…

 • Kouvola, wolverines, 69ers

  Mitä ne tekevät liigassa?

  Eivät vaahteraliigamiehistön perusteella yhtään mitään!

  Tämä peli on aivan hirveetä katseltavaa, enkä näyttäisi kenellekkään! Linjamiesten urheillulisuus on ihailtavaa! Varmaan jostain terassilta revittyjä möhömahoja vailla mitään käsitystä urheilusta! Jakat tikkuja ja maha pömpöllä! Pystyssä pökitää menemää ku jalkalihakset eivät jaksa edes itseä kyykkyyn viedä!

 • Tietojen mukaan ihan kelvollinen matsi, pelillisesti ja tunnelmaltaan. Indians taistelee. Kunhan saavat ulkomaiden avut täyteen iskuun, niin eiköhän Kouvola vielä matsin tai kaksi tällä kaudella voita.

  Siellä oli kuulemma paikan päällä yli 500 katsojaa. Hieno suoritus sekin, kun huomioi että ko. matsi näytettiin 4pro:lla ja siihen vielä päälle samanaikaisesti Saksa – Ranska -MM socceria …