Wolverines II:lla pitkä tie pudotuspeleihin – voitosta huolimatta

Tuomo Tomperi 1.7.2014 23:08 Ei kommentteja

1 2  
0 0 0
28 19 47

(0-5)

00

(2-3)

47

28.6.2014 klo 14:00 Sipoo

Lauantainen 0-47 -voitto Sipoo Bulldogsista nosti ahmalauman saldon kahteen voittoon, kun runkosarjasta on pelattu tasan puolet. Mutta onko pudotuspelijuna karannut jo liian kauas?

Wolverinesin mennyt viikonloppu oli seuratasolla mallikas, sillä joukkueen kaikki pelanneet joukkueet nuorista liigatasolle onnistuivat voittamaan ottelunsa. Kakkosdivisioonajoukkue Wolverines II avasi pelin selvällä voitolla lauantaina Sipoossa. Bulldogs on viiden kierroksen jälkeen yhä voitoitta, joten varsinainen yllätys helsinkiläisten voitto ei ollut. Kirvelevät tappiot Hanko Sun Citylle ja erityisesti Kuopio Steelersille ovat kuitenkin hankaloittaneet joukkueen kautta merkittävästi. Puolivälin krouvissa vaikuttaa vahvasti siltä, että joukkue tarvitsee neljä voittoa viimeisestä viidestä ottelustaan parantaakseen asemiaan.

Joukkueen päävalmentaja Ric Hennessy uskoo, että vaikka tehtävä on vaikea, ei se suinkaan ole mahdoton. Hennessyn resepti on varsin yksinkertainen.

– Meidän tulee yksinkertaisesti olla kurinalaisempia. Olemme epäonnistuneet perustekemisessä liian usein. Sarjassa ei kuitenkaan ole joukkuetta, jota ei olisi mahdollista voittaa. On meistä itsestämme kiinni saada kaikki 11 miestä tekemään tehtävänsä joka downilla, Hennessy linjaa.

Hennessy kertoo, että nihkeästä alkukaudesta huolimatta joukkue uskoo edelleen itseensä. Päävalmentajan mukaan joukkue on pärjännyt ihaltavasti vuonna, jolloin moni asia joukkueen toimintatavoissa on mennyt uusiksi. Hennessy nostaa hattua pelaajille, jotka ovat ottaneet uuden toimintamallin innolla vastaan. Hän ohjaa kiitoksensa myös joukkueen valmenustiimille, jonka ohjeistuksen avulla moni täysin uusi pelaaja on pelannut tärkeässä roolissa.

– Emme ole vielä näyttäneet parastamme. Odotan, että parannamme yhä peliämme kauden edetessä.

Kommentoi