Sun Citylle vakuuttava voitto Lappeenrannassa

Tuomo Tomperi 1.7.2014 0:21 Yksi kommentti

1 2  
0 7 7
26 8 34

(1-3)

07

(4-1)

34

29.6.2014 klo 14:00 Lappeenranta

Kauden neljännen voittonsa ottanut Sun City sai balsamia haavoilleen viime kauden tuomari-gaten jälkeen.

Sunnuntain ottelua oli ainakin Hangossa odotettu vesi kielellä, sillä viime vuoden kamppailusta jäi Sun Citylle paljon hampaankoloon. Hangon ainoa runkosarjatappio nähtiin juuri Lappeenrannassa, kun Rajaritarit pitivät pisteet lukemin 27-20. Rajaritarien comeback-voitto oli vieraille erityisen katkera siitä syystä, että otteluun oli järjestetty ainoastaan kaksi tuomaria, eikä epäselvyyksiltä vältytty. Tällä kertaa Sun City ei jättänyt sijaa jossittelulle, vaan vei ottelun selvästi lukemin 7-34.

Sun Cityn vierasvoitto tietää sitä, että Rajaritarien pudotuspelihaaveet tältä kaudelta on käytännössä taputeltu. Neljäntenä sarjassa majaileva Wolverines II voi yhä selviytyä pudotuspeleihin, mutta Rajaritarien tulisi kääntää kurssinsa täysin taistellakseen jatkopelipaikasta. Lappeenrantalaisilla riittää silti jatkossa panosta, sillä sarjan neljäs välttää kauden jälkeisen karsinnan kolmoseen.

Sun City nosti voitollaan osakkeitaan huomattavasti, ja osoitti kuuluvansa selvästi sarjan kärkijoukkueisiin kesäkuun Huskies-tappiosta huolimatta. Hankolaisten voiton jälkimainingeissa kenties mielenkiintoisin kysymys kuuluu kuitenkin: kuka ihme on tämä paljon puhuttu Richie?

Katso myös

Kommentoi

  • Tuomo se on meidän uusia tulokkaita, kaveri ei ole vaan päässyt aikasemmin peleihin.