Oakmen tarrasi tiukasti pudotuspelipaikkaan

Tuomo Tomperi 30.6.2014 23:53 6 kommenttia

1 2  
28 14 42
0 0 0

(3-1)

42

(1-2)

00

29.6.2014 klo 13:00 Raisio

Sateisessa Raisiossa pelattu ottelu päättyi isäntäjoukkue Oakmenin varsin selkeään 42-0 -voittoon. Oakmen on nyt kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla vahvasti tarjolla sarjan kolmen parhaan joukkoon, ja näin pudotuspeleihin.

Panthersin sivuilta löytyvän otteluraportin mukaan ottelu ratkesi pitkälti jo avausjaksolla. Oakmen on nyt kohdannut Mikkeli Bouncersia lukuunottamatta kaikki sarjan joukkueet, ja tappion joukkue on kärsinyt vain Helsinki East City Giantsille. Jos sama meno jatkuu, pelaa Oakmen sarjan välieräottelussa elokuun puolessavälissä.

Ensimmäinen puoliaika oli kuitenkin miltei täysin Raision hallintaa heidän puolustuksensa pelatessa todella hyvää peliä. Panthersin puolustukselle tuli myös yllätyksenä huonosta kelistä huolimatta tehokkaasti toiminut Oakmenin heittopeli, jolla he saikin alustettua ensimmäisen puoliaikansa maalit. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 28-0 johdossa. Kuitenkin Panthers puolustus taisteli maaleista huolimatta jälleen erittäin aggressiivisesti aiheuttaen Raisiolle muutamia turnovereita, säkittäen pelinrakentajan pariin kertaan ja pakottaen Raision punttaamaan muutamaan kertaan. (lähde)

Mielenkiintoisesti ottelu myös striimattiin LiveStream-palvelun kautta. Jää nähtäväksi, tarjoaako Oakmen moista palvelua myös kauden edetessä.

Lue myös

Kommentoi

 • Kuvia löytyy täältä.

  Touchdown.fi:lle taas iso käsi _o7

 • Kyllä Oakmenilla on vielä Lionskin kohtaamatta.

 • Ah, no niin on. Unohtui, että Eagles on kohdattu jo kahdesti.

 • Taitaa kaikilla kuuden pisteen jengeillä olla vielä mahdollisuus piikipaikkaan ja ensimmäisen kierroksen huiliin ihan omissa käsissä? Runkosarjan loppuohjelmat näiden osalta näyttää seuraavilta:
  ECG: Bouncers, Panthers, Lions, Oakmen, Eagles
  Bouncers: ECG, Oakmen, Panthers, Eagles, Lions
  Oakmen: Lions, Bouncers, ECG, Panthers

 • Oakmenin otteluraportti;
  http://oakmen.fi/node/309

 • Kuulemma seuraavakin ottelu tulee livenä