• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Mikkeli jatkaa vakuuttavaa menoaan

Tuomo Tomperi 30.6.2014 22:37 Ei kommentteja

1 2  
0 8 8
6 32 38

(0-3)

8

(3-0)

38

28.6.2014 klo 14:00 Lohja

Kuva: Jasmiina Koistinen

Voitotonta Lionsia vastaan lauantaina pelannut Bouncers ei antanut koneensa hyytyä Lohjallakaan. Onko ensi viikonloppuna kuitenkin eri ääni kellossa?

Edelleen tappioitta jatkava Mikkeli Bouncers otti jo kauden kolmannen voittonsa komein lukemin, kun Lohja Lions kaatui tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen varsin selvästi 6-38. Lions pysyi vieraidensa kelkassa ensimmäisen puoliskon, mutta toisella puoliajalla kokeneemman joukkueen rutiini ja parempi pallovarmuus veivät pisteet Mikkeliin. Puoliajan jälkeen kopista asteli ulos aivan toisenlainen Bouncers.

Jälleen kerran joukkue näytti vahvuutensa, Kapteenit Petri Toivanen #7 ja Pasi Harmoinen #13 herättelivät joukkonsa – esimerkillistä toimintaa, pienet palopuheet – palattiin perusasioihin ja uskottiin itseemme. Lopputulos puhuu puolestaan. (lähde)

Kolme voittoa on toki hieno saavutus, mutta alkukauden perusteella Bouncersin kovimmat haasteet ovat vasta edessäpäin. Ensi viikonloppuna vastaan asettuu myös tappioton Helsinki East City Giants, joka on saanut tällä kaudella oikean vaihteen silmään. Lisäksi19.7. joukkue isännöi pudotuspelipaikkaan tarrannutta Raisio Oakmenia.

Kolmosdivisioonan runkosarjan kannalta viikonlopun tulokset tietävät sitä, että kolme pudotuspelijoukkuetta alkavat pikkuhiljaa erottua. Matemaattisessa mielessä sekä Kotka Eagles, Lohja Lions että yhden voiton ottanut Päijät-Häme Panthers ovat toki yhä ehdolla jatkopeleihin, mutta alkukaudesta parasta peliä ovat selvästi esittäneet ECG, Oakmen ja Bouncers.

Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *