Mikkeli jatkaa vakuuttavaa menoaan

Tuomo Tomperi 30.6.2014 22:37 Ei kommentteja

1 2  
0 8 8
6 32 38

(0-3)

08

(3-0)

38

28.6.2014 klo 14:00 Lohja

Voitotonta Lionsia vastaan lauantaina pelannut Bouncers ei antanut koneensa hyytyä Lohjallakaan. Onko ensi viikonloppuna kuitenkin eri ääni kellossa?

Edelleen tappioitta jatkava Mikkeli Bouncers otti jo kauden kolmannen voittonsa komein lukemin, kun Lohja Lions kaatui tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen varsin selvästi 6-38. Lions pysyi vieraidensa kelkassa ensimmäisen puoliskon, mutta toisella puoliajalla kokeneemman joukkueen rutiini ja parempi pallovarmuus veivät pisteet Mikkeliin. Puoliajan jälkeen kopista asteli ulos aivan toisenlainen Bouncers.

Jälleen kerran joukkue näytti vahvuutensa, Kapteenit Petri Toivanen #7 ja Pasi Harmoinen #13 herättelivät joukkonsa – esimerkillistä toimintaa, pienet palopuheet – palattiin perusasioihin ja uskottiin itseemme. Lopputulos puhuu puolestaan. (lähde)

Kolme voittoa on toki hieno saavutus, mutta alkukauden perusteella Bouncersin kovimmat haasteet ovat vasta edessäpäin. Ensi viikonloppuna vastaan asettuu myös tappioton Helsinki East City Giants, joka on saanut tällä kaudella oikean vaihteen silmään. Lisäksi19.7. joukkue isännöi pudotuspelipaikkaan tarrannutta Raisio Oakmenia.

Kolmosdivisioonan runkosarjan kannalta viikonlopun tulokset tietävät sitä, että kolme pudotuspelijoukkuetta alkavat pikkuhiljaa erottua. Matemaattisessa mielessä sekä Kotka Eagles, Lohja Lions että yhden voiton ottanut Päijät-Häme Panthers ovat toki yhä ehdolla jatkopeleihin, mutta alkukaudesta parasta peliä ovat selvästi esittäneet ECG, Oakmen ja Bouncers.

Lue myös

Kommentoi