ECG:n tili yhä puhdas – nyt kaatui Kotka Eagles

Tuomo Tomperi 30.6.2014 22:51 Ei kommentteja

1 2  
12 14 28
6 0 6

(3-0)

28

(0-4)

06

28.6.2014 klo 15:00 Helsinki

East City Giantsin todella pitkä tappioputki on vaihtunut varsin nopeasti kolmen ottelun voittoputkeksi. Ensi viikonloppuna joukkue kohtaa kauden kovimman haasteensa.

Velodromilla pelattu ottelu eteni pitkälti ennakkokaavailujen käsikirjoituksen mukaan. Tulokasjoukkue Eagles taisteli Patrik Thesleffin johdolla vahvasti, mutta pisteet jäivät tukevasti Helsinkiin. East City Giantsin eduksi kirjattiin lopulta 28-6 -voitto.

Giantsin otteluraportti nostaa esille molempien joukkueiden kapean rosterin lisäksi tukimiehenä ja keskushyökkääjänä pelanneen Max Grönvallin, joka valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Eaglesin Thesleff pelasi tällä kertaa hyökkäyksen puolella pelinrakentajana.

Thesleff juoksi ottelussa myös itse paljon pallon kanssa ja ECG puolustus saikin tehdä kovan työn hänet pysäyttääkseen. Huomionarvoisena voi pitää että Thesleff on jo neljäs pelinrakentajan paikalla pelaava Kotkan joukkueessa tällä kaudella. (lähde)

Giantsin otteluraportissa ennakoidaan myös lyhyesti tulevan viikonlopun Bouncers-kamppailua. Viime kaudella Bouncers oli parempi lukemin 24-16.

Lue myös

Kommentoi