Punapaidoille selvä voitto Velodromilla – perjantaina Butchers

Tuomo Tomperi 24.6.2014 1:01 5 kommenttia

1 2  
42 20 62
0 14 14

(2-0)

62

(0-2)

14

23.6.2014 klo 18:30 Helsinki

Helsinki Roosters otti odotetun voiton paikallisvastustaja Wolverinesista maanantai-iltana. Perjantain TV-ottelun vuoksi vastuuta tarjottiin myös nuoremmille pelaajille.

Käsikirjoituksen mukaan mennyt liigaottelu ei tarjonnut jännitettävää maanantai-illan yleisölle. Roosters on tällä hetkellä niin paljon edellä liigan häntäpään joukkueita, ettei Wolverines voinut käytännössä elätellä toiveita ottelun voitosta.

Roosters ratkaisi paikallisottelun Wolverinesia vastaan jo ensimmäisellä neljänneksellä. Robert Johnsonin heitoista Lauri Pehu-Lehtonen ja Markus Lievonen tekivät maalit ja Aleksi Kokkonen avasi Vaahteraliigan pistetilinsä viemällä pallon juosten Wolverinesin päätyyn. Robert Johnson luovutti pelinrakentajan tontin Eino Matikaiselle toisen neljänneksen alussa. Matikainen johdolla Roosters hyökkäys jatkoi vahvaa vyöryttämistä Ilkka Laitisen kahdella kiinniottomaalilla ja Matikaisen omalla juoksumaalilla. Roostersin puolustus piti Wolverines hyökkäyksen ahtaalla läpi koko ottelun taklausten jakautuessa laajalle rintamalle punapaitaisia pelaajia. (lähde)

– Saatiin hyökkäykselle hyviä onnistumisia TAFT-matsin jälkeen. Saatiin jaettua palloa useammalle pelaajalle. Aleksi Kokkonen juoksi pallon kanssa hyvin, Roostersin päävalmentaja Juha Hakala kertoi.

Hakala oli tyytyväinen myös siihen, että joukkue pystyi tarjoamaan peliaikaa pelaajille, jotka eivät kuulu aloituskokoonpanoon kummallakaan puolen palloa. Vaikka ottelu olikin käytännössä jo ennakkoon selvä, Roosters pystyi käyttämään kamppailua hyvänä harjoitteena heinäkuun Ranskan turnausta ajatellen.

Wolverinesin paidassa Sebastien Sagne pelasi avausottelun tapaan jälleen loisto-ottelun. Molempiin suuntiin pelannut Sagne aloitti pelin räväkästi 47 jaardin kiinniotollaan, eikä tahti juurikaan hidastunut ottelun edetessä. Yhteensä yhdeksän kiinniottoa ja 227 jaardia kerännyt pelimies on kerännyt kahdessa ottelussa 366 kiinniotettua jaardia. Mies on myös tehnyt joukkueensa kaikki neljä touchdownia. Wolverinesilla on Sagnessa erittäin lahjakas ja taitava urheilija, joka on tänä vuonna osoittanut pystyvänsä kantamaan vastuun joukkueen parhaana pelaajana.

Katso myös

Kommentoi

  • Wolvoilla pukeissa 17 tai 18 pelaajaa.. Joukkue taistelee lähinnä Kouvolaa vastaan 7 paikasta.

  • *Spoiler alert*
    Wolverines divariin 2015.

  • Kyllä se divari kutsuu wolvoja jos ei valmennuksessa ja puolustuksessa tapahdu radikaaleja muutoksia.
    Ykkösdivarin avauskierroksella jo nähtiin, että kyllä siellä osataan pelata.

  • Niin tällä hetkellähän ei näytä olevan mitään järkeä että wolvoilla on kaksi joukkuetta. Joten ensi kaudella voisi olettaa heidän pelaavan yhdellä joukkueella, se mikä sarjataso sillä tulee olemaan jää nähtäväksi.

  • Tuleeko tänä vuonna sivustolle Viikon Tähtipelaajat? Oli viime kaudella kivaa luettavaa.