• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Viime kauden finalistit kohtaavat maanantaina

Gridiron Staff 22.6.2014 21:43 Ei kommentteja

Viime kauden päätteeksi Vaahteramaljassa kohdanneet helsinkiläisjoukkueet Wolverines ja Roosters ottavat toisistaan mittaa maanantai-iltana.

Joukkueiden kokoonpanot ovat kuitenkin muuttuneet niin paljon, että tämänkertaiseen kamppailuun lähdetään varsin erilaisista lähtökohdista. Eurooppalaisen Champions League -sarjan lopputurnaukseen heinäkuussa matkustava Roosters on selkeä mestarisuosikki numero yksi, kun taas Wolverines kamppailee tänä vuonna sarjan häntäpään joukkueiden kanssa. Roostersilta puuttuu kenties ottelun hankalasta ajankohdasta johtuen useampi tärkeä pelaaja, joista tärkeimpinä Sampo Ranta ja Aleksi Aitala, mutta joukkue lähtee silti otteluun ylivoimaisena suosikkina.

Avausottelustaan poiketen Wolverines saa tähän kamppailuun ulkomaalaisvahvistuksen myös puolustuksen puolelle. Viime kaudella Hyvinkää Falconsia edustanut Oscar Vazquez-Dyer nähdään puolustuksen takakentällä. Wolverinesin on tärkeä parantaa otteitaan avausotteluun nähden. Joukkue on tulessa seuraavan kerran jo sunnuntaina 29. päivä, kun se kohtaa Kouvola Indiansin Kuusankoskella.

Lue myös

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *