• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

East City Giants oikealla tiellä – ja tulosta syntyy

Tuomo Tomperi 18.6.2014 19:31 2 kommenttia

1 2 3 4  
0 6 0 0 6
0 6 8 6 20

(2-1)

6

(2-0)

20

15.6.2014 klo 16:00 Raisio

Kuva: East City Giants

Viime kaudet tappiosta toiseen kieriskellyt Helsinki East City Giants ei ole vastoinkäymisistä huolimatta heittänyt pyyhettä kehään. Tänä vuonna joukkueella on loistavat mahdollisuudet nauttia tehdyn työn hedelmistä.

Avausottelussaan Lohja Lionsin kukistanut East City Giants joutui sunnuntaina todelliseen testiin viime kaudesta vahvistunutta Raisio Oakmenia vastaan. Lions-voitto katkaisi pitkän tappioputken, mutta monen mielessä vasta voitto Oakmenista avasi silmät: ECG ei ole tänä vuonna mikään heittopussi. Tasapisteissä puoliajalle mennyt ottelu ratkesi vierasjoukkueen eduksi toisella puoliajalla, kun joukkue onnistui maalinteossa sekä kolmannella että neljännellä jaksolla. Joukkueen päävalmentaja Ari Evwaraye on korostanut kärsivällisyyden ja työnteon roolia myös vaikeimpina aikoina, joten nyt joukkueen onnistumisia on mukava seurata. Joukkue on valmistautunut kauteen määrätietoisesti syksystä saakka.

Voitto on helsinkiläisjoukkueelle luonnollisesti tärkeä pudotuspelitaistelua ajatellen. Giants ja Mikkeli Bouncers ovat avauskierrosten jälkeen sarjan ainoat tappiottomat joukkueet.

Lue myös

Kommentoi

 • Oikea tulos lienee 6 – 20.

 • Todellakin! Thänks :)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *