Roosters avasi liigakauden voitolla

Gridiron Staff 17.6.2014 21:23 Ei kommentteja

1 2  
14 10 24
7 0 7

(1-0)

24

(0-1)

07

16.6.2014 klo 18:30 Helsinki

Vantaan TAFT:n kova puolustuspeli ei riittänyt Roostersia vastaan Velodromilla.

TAFT siirtyi maanantaina pelatussa ottelussa johtoon, mutta siitä eteenpäin pistesuorituksista vastasi vain mestarijoukkue Roosters. Hankalassa kelissä pelatussa ottelussa molempien joukkueiden heittopeli jätti toivomisen varaa. Robert Johnson heitti epätyypillisesti neljä syötönkatkoa ilman maaleja. TAFT:n John Kellyn ilta oli kuitenkin vielä murheellisempi, sillä hänen 33 heitollaan joukkue eteni vain 98 jaardia. Jaycen Spears oli ottelun hahmo 263 scrimmage-jaardillaan sekä kolmella juoksumaalillaan.

Roostersin puolustus pelasi kokonaisuudessaan erinomaisen ottelun. Joukkue antoi TAFTin edetä vain 121 jaardia koko ottelussa. Myös juoksuhyökkäys ansaitsee kiitosta, Spears eteni ottelussa juoksupeleissä lähes 200 jaardia. Yhteensä hyökkäys sai kokoon 442 jaardia, mutta heittopelissä on vielä rutkasti parannettavaa. Joukkueen kausi jatkuu heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina, kun vastaan asettuu kahden viime Vaahteramaljan hävinnyt paikallisvastustaja Helsinki Wolverines. (lähde)

Katso myös

Kommentoi