Hämeenlinna Huskies kauden neljänteen voittoon

Gridiron Staff 16.6.2014 16:15 Ei kommentteja

1 2  
14 21 35
0 7 7

(4-0)

35

(1-3)

07

15.6.2014 klo 17:00 Hämeenlinna

Hämeenlinna Huskiesin voittokulku jatkui kakkosessa Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkuetta vastaan.

Aikaisemmissa otteluissaan poikkeuksetta noin 50 pistettä tehnyt Huskies joutui tyytymään tällä kertaa kauden pienimpään pistemääräänsä. Alusti asti oli kuitenkin selvää, ettei joukkue päästäisi vieraitaan helpolla.

Ottelu alkoi varsin tasaisesti vaikka Huskies tekikin Ari-Pekka Reinikaisen lyhyellä juoksulla touchdownin jo ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Hurttalauman puolustus onnistui pysäyttämään kerta toisensa jälkeen Wolverinesin hyökkäyksen ensimmäisellä puoliajalla ja hieman yskähdellyt Huskies hyökkäys onnistui vielä toisella neljänneksellä maalinteossa, kun ensimmäistä kauttaan pelaava sisempi laitahyökkääjä Ville Kettunen nappasi pelinrakentaja Niclas Carpelanin millintarkan syötön hyppysiinsä ja päätti noin 20 jaardin kiinniottonsa maalialueelle. (lähde)

Puoliajalle lähdettiin Huskiesin kahden maalin johdossa. Toisella puoliajalla nähtiin vielä kolme maalia.

Ottelun viimeisellä neljänneksellä molempien puolustukset jatkoivat tarkkaa pelaamista ja ilman kokenutta laitahyökkääjä Juhani Kähöstä pelannut Huskies hyökkäyskin joutui yllätävänkin tiukille hyvin taistelleen Wolverinesin kanssa. Hurtat kaunistelivat numeroita vielä kahdesti, kun ensin laitahyökkääjä Jarno Uitto koppasi Carpelanin illan toisen Touchdown heiton kiinni ja A-P Reinikainen pinkaisi helsinkiläispuolustuksen läpi niin ikään illan toisen maalisuorituksensa. Huskiesin potkaisija Tomi Jokinen sai nimensä pistesarakkeeseen viidesti onnistuen kaikissa lisäpisteyrityksissään. (lähde)

Huskies on nyt kohdannut – ja päihittänyt – kaikki kakkosen joukkueet Kuopio Steelersia lukuunottamatta. Joukkueet kohtaavat tulevana viikonloppuna.

Kommentoi