• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Hämeenlinna Huskies kauden neljänteen voittoon

Gridiron Staff 16.6.2014 16:15 Ei kommentteja

1 2  
14 21 35
0 7 7

(4-0)

35

(1-3)

7

15.6.2014 klo 17:00 Hämeenlinna

Kuva: Hämeenlinna Huskies

Hämeenlinna Huskiesin voittokulku jatkui kakkosessa Helsinki Wolverinesin kakkosjoukkuetta vastaan.

Aikaisemmissa otteluissaan poikkeuksetta noin 50 pistettä tehnyt Huskies joutui tyytymään tällä kertaa kauden pienimpään pistemääräänsä. Alusti asti oli kuitenkin selvää, ettei joukkue päästäisi vieraitaan helpolla.

Ottelu alkoi varsin tasaisesti vaikka Huskies tekikin Ari-Pekka Reinikaisen lyhyellä juoksulla touchdownin jo ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan. Hurttalauman puolustus onnistui pysäyttämään kerta toisensa jälkeen Wolverinesin hyökkäyksen ensimmäisellä puoliajalla ja hieman yskähdellyt Huskies hyökkäys onnistui vielä toisella neljänneksellä maalinteossa, kun ensimmäistä kauttaan pelaava sisempi laitahyökkääjä Ville Kettunen nappasi pelinrakentaja Niclas Carpelanin millintarkan syötön hyppysiinsä ja päätti noin 20 jaardin kiinniottonsa maalialueelle. (lähde)

Puoliajalle lähdettiin Huskiesin kahden maalin johdossa. Toisella puoliajalla nähtiin vielä kolme maalia.

Ottelun viimeisellä neljänneksellä molempien puolustukset jatkoivat tarkkaa pelaamista ja ilman kokenutta laitahyökkääjä Juhani Kähöstä pelannut Huskies hyökkäyskin joutui yllätävänkin tiukille hyvin taistelleen Wolverinesin kanssa. Hurtat kaunistelivat numeroita vielä kahdesti, kun ensin laitahyökkääjä Jarno Uitto koppasi Carpelanin illan toisen Touchdown heiton kiinni ja A-P Reinikainen pinkaisi helsinkiläispuolustuksen läpi niin ikään illan toisen maalisuorituksensa. Huskiesin potkaisija Tomi Jokinen sai nimensä pistesarakkeeseen viidesti onnistuen kaikissa lisäpisteyrityksissään. (lähde)

Huskies on nyt kohdannut – ja päihittänyt – kaikki kakkosen joukkueet Kuopio Steelersia lukuunottamatta. Joukkueet kohtaavat tulevana viikonloppuna.

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *