Bouncers voitolla kolmosen suosikiksi?

Gridiron Staff 15.6.2014 12:49 4 kommenttia

1 2  
7 0 7
20 24 44

(0-3)

07

(2-0)

44

14.6.2014 klo 13:00 Kotka

Mikkeli Bouncersin kauden toinen voitto nosti joukkueen osakkeita entisestään. Onko tappioton Bouncers ykkössuosikki sarjan mestariksi?

Avausottelussaan Päijät-Häme Panthersin päihittänyt Bouncers haki nyt pisteet Kotkasta lukemin 7-44. Avauskauttaan pelaava Eagles on kolmen ottelun jälkeen vielä voitoitta, mutta joukkueen otteet keräävät silti kiitokset vastustajilta. Vaikka Eagles on tuore joukkue, löytyy joukkueen kokoonpanosta useita Kouvola Indiansin edustusjoukkueessa pelanneita pelimiehiä. Myös joukkueenjohtajana toimivan Patrik Thesleffin lisäksi tutumpia nimiä suomalaiselle jenkkifutisyleisölle ovat Jukka Lautamatti, Ville Ampuja, Joonas Nikula ja Ville Lassila. Myös vierasjoukkue Bouncersille oli alusta alkaen selvää, ettei Eagles tarjoaisi pisteitä Kotkasta ilmaiseksi.

Edustusjoukkueen kauden ensimmäinen vieraspeli suuntautui 14.6 Kotkaan, Eaglesin vieraaksi. Kotka Eagles pelaa ensimmäistä kauttaan 11 vs 11 , mutta savoon kantautuneiden huhujen perusteella joukkueessa pelaa useita kokeneita pelimiehiä. Joten ’portsarit’ ahtautuivat Ihastjärven linjojen bussiin lauantaiaamuna, odotellen mukavan rytisevää iltapäivää. Moinen saatiinkin aikaiseksi ja aikakirjoihin Bouncersin voitto 7-44. (lähde)

Bouncersin lisäksi tappioitta tätä kirjoittaessa jatkavat Helsinki East City Giants ja Raisio Oakmen, jotka kohtaavat myöhemmin sunnuntaina. Bouncers pääsee mittaamaan näiden joukkueiden tason 5.7. ja 19.7.

Lue myös

Kommentoi

  • Lions – Bouncers 8-38

  • Oakmen – Panthers livestreamina klo 13 alkaen:
    http://new.livestream.com/MuscleBehind/oakmenstream

  • Oakmen pisti komeat numerot taululle. Missasin striimin, onks pelistä jotain raporttia ja puolueetonta näkemystä saatavilla?

  • Pelin taitaa nähdä kokonaisuudessaan myös tuon linkin takaa :)