Rajaritareilla vain 11 pelaajaa Sipoo-ottelussa

Tuomo Tomperi 10.6.2014 18:51 11 kommenttia

1 2  
0 0 0
6 20 26

(0-3)

00

(1-2)

26

7.6.2014 klo 14:00 Sipoo

Lauantain kakkosdivisioonakamppailu kääntyi vieraille, vaikka joukkue lähti otteluun vain yhdellä täydellä kentällisellä.

Rajaritarien oma otteluraportti summaa tilanteen parhaiten:

Ritarit lähtivät Sipooseen vain yhden kentällisen miehityksellä. Pelaajia oli vain 11, jonka perusteella peliin olisi täysin järjetöntä lähteä. Yksikin loukkaantuminen olisi merkannut vajaalla pelaamista tai pelistä luopumista. Mukaan oli myös saatu varusmiespalvelusta suorittava ja käsivammasta kärsivä Johannes Jauhiainen. Joukkueen omat odotukset pelistä eivät olleet kovin korkealla.

Toisen puoliskon aikana Ritareiden peleissä alkoi palaset loksahdella kohdilleen. Pelaajat löysivät omat blokattavansa, jolloin Inkiselle jäi tehtäväkseen kantaa pallo maaliviivan yli.

Ritarit osoittivat pelissä ensimmäistä kertaa kaudella yhteen hiileen puhaltamista. Pelaajien kypsyys näkyi pelissä, sillä huonoista lähtökohdista huolimatta jokainen lähti pelaamaan kunnon jalkapalloa kunnon asenteella. (lähde)

Rajaritarien otteluraportissa vihjataan, ettei tilanne välttämättä parane merkittävästi ensi viikonlopun vierasotteluun Kuopioon. Bulldogsin päihittäminen 11 miehellä on erinomainen suoritus, mutta Steelersia vastaan kohdataan ennakkoon ajatellen toisen luokan vastustaja.

Toisaalta ottelun lopputulos on huolestuttavaa Bulldogsin kannalta. Mikäli Bulldogs ei pysty pisteidentekoon 11 miehellä pelaavaa voitotonta joukkuetta vastaan, ei joukkueen loppukausi näytä erityisen lupaavalta.

Kommentoi

 • Tarkennuksena että raportissa mainittu johannes jauhiainen oli vain potkaisijana mukana näiden 11 miehen lisäksi

 • Luin että niin että rajariddaret vetäyty steelers matsista koska ei tarpeeksi pelaajia. Meinaavatkohan pysyä kuitenkin sarjassa loppuun asti?

 • Tämäkö oli se joukkue, joka oli kokemassa suurta vääryyttä kun ei meinannut päästä II-divariin? Mites siellä näin pääsi viimekaudesta tilanne heikkenemään?

 • Kahdessa ensimmäisessä pelissä meni 8 ukkoa rikki ja toipilaita oli pari kappaletta sitä ennenkin

 • Surullista. Todella surullista. Tämmöiset joukkueet eivät todellakaan ole lajin etu. Eihän 11 miehen rosterilla pelaaminen ole edes pelaamista. Pelaajat eivät pääse millään nauttimaan lajin hienoudesta kun ovat koko pelin kentällä.

 • Nostan hattua siitä syystä että ritarit veti pelin kunnialla läpi noin ohkasella, tai pikemminkin olemattomalla rosterilla. Oliskohan syytä miettiä vähän offseason harjottelua jos miehiä on heti kauden alussa noin paljon telakalla?

 • Mitä miettimistä offseason harjoittelusta? Loukkaantumisia tulee aina vaikka olisi kuinka ammattilaiset suunnittelemassa ja toteuttamassa offseasonia.

 • Tsemppiä vaan Rajaritareille, ettei homma tyssää perinteikkeessä seurassa. Täytyy muistaa, että tuo kapea runko on kakkoseen tasokas. Sille olisi helposti rakennettavissa uusista pelaajista kasvupohjaa, kun on taitoa opettamassa uusia. Täytyisi vaan panostaa junnuihin ja värväykseen ottamatta liikaa paineita menestyksestä ihan alkuunsa. Itse haluaisin nähdä Rajaritarit kentillä jatkossakin.

 • Jos kahdeksan pelaajaan hajoaa parissa pelissä sellaiseen kuntoon, että ei voi pelata niin kyllä se on poikkeuksellista ja voi kertoa siitä että off-seasonilla ei ole pahemmin treenattu ja ei olla oltu lajin vaatimassa kunnossa. freak-injuries voi tottakai tapahtua vaikka olisit teräsmieskunnossa, mutta kyllä noin iso vakavien (ei pysty pelaamaan seuraavina viikkoina) loukkaantumisien määrä on poikkeuksellinen.

 • @Pepes lihaskunnoltaan heikot, kehon hallintaan nähden ylipainoiset ja huonokuntoiset ”pelaajat” menevät takuulla rikki herkemmin kuin hyvin treenattu urheilija.

 • Valitettavaa omien pelaajien loukkaantumiset. Onneksi tapaukset olivat pääosin lieviä, onkohan enään yksi näistä kundeista telakalla.

  Ritareilla suurin ongelma ollut pelaajakadossa. Offseasonilla oletettiin saman joukkueen muodostuvan kuin viime kesänä. Toisin kävi ja vain kentällinen saatiin kasaan. Viime kesästä pelaamisen lopetti 5 ja armeijaan lähti toinen samanmoinen määrä. Siitä laskemalla voi päätellä paljon pelaajia reilusta kahdestakymmenestä jää. Mutta lujaa silti pelataan!!!