• FINAL
  Roosters28
  Wolverines 22
 • FINAL
  Crusaders27
  Butchers 34
 • FINAL
  Milky City Farmers0
  Northern Lights 52
 • FINAL
  Royals3
  Steelers 35
 • FINAL
  Bears46
  Nordmen 20
 • FINAL
  Saints27
  Eagles 26

Panthersin päänahka taas Mikkeliin

Tuomo Tomperi 8.6.2014 21:17 Yksi kommentti

1 2  
14 14 28
0 0 0

(1-0)

28

(0-1)

00

8.6.2014 klo 14:00 Mikkeli

Mikkeli Bouncers piti sarjapisteet kauden avauksessaan helposti Päijät-Häme Panthersia vastaan. Kahden maalin etulyöntiasemasta puoliajalle siirtynyt kotijoukkue voitti lopulta lukemin 28-0.

Bouncersin voiton salaisuutena oli lähellä omaa maalia tiivistynyt puolustuspeli sekä hyökkäyksen kyky käyttää saamansa tilaisuudet hyväkseen. Nollille jäänyt Panthers oli lähellä tehdä maalin useaan otteeseen, mutta joka kerta Bouncers-puolustus kesti.

Bouncersille selvä avausvoitto oli varsin tärkeä pudotuspelitaistelun kannalta. Joukkueet kohtaavat vielä uudestaan heinäkuussa, mutta vain kahdeksan ottelun mittainen runkosarja rankaisee jokaisesta tappiosta.

Ylipäätään kauden avauksessa oli asiaan kuuluvaa hermostuneisuutta, joka näkyi lukuisina paitsioina/väärinä aloituksina. Yksi Bouncersin pitkä juoksumaali hylättiin takaapäin estämisenä, mikä oli oikea tuomio. Upeaa oli paitsi puolustuksen betoninen olemus, hyökkäyksen tasaisesti jakautuneet onnistumiset – jokainen laitahyökkääjä otti vähintään yhden kiinnioton, ja keskushyökkääjät etenivät hyvällä keskiarvolla. Ei ainuttakaan pallonmenetystä ja erikoispeleissä upeita suorituksia. Hienoimpana asiana valmennus piti joukkueen henkeä, jo ennen peliä oli aistittavissa keskittynyt – odottava fiilis ja koko pelin ajan tiimi tsemppasi toisiaan. Tästä on hyvä jatkaa! (lähde)

Molempien joukkueiden kaudet jatkuvat viikon kuluttua toistaiseksi voitottomia joukkueita vastaan.

Katso myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *