• FINAL
  Indians25
  Wolverines 65
 • FINAL
  Patriots34
  Mayhem 26
 • FINAL
  Steelers34
  Butchers 17
 • FINAL
  TAFT12
  Nordmen 19
 • FINAL
  Falcons28
  Trojans 0
 • FINAL
  Bears68
  Lions 0
 • FINAL
  East City Giants37
  Crusaders 29
 • FINAL
  Royal A's0
  Bulldogs 40
 • FINAL
  Jaguaarit7
  Bouncers 26
 • FINAL
  Crocodiles21
  Roosters 88

Panthersin päänahka taas Mikkeliin

Tuomo Tomperi 8.6.2014 21:17 Yksi kommentti

1 2  
14 14 28
0 0 0

(1-0)

28

(0-1)

0

8.6.2014 klo 14:00 Mikkeli

Kuva: Petri Lyytikäinen

Mikkeli Bouncers piti sarjapisteet kauden avauksessaan helposti Päijät-Häme Panthersia vastaan. Kahden maalin etulyöntiasemasta puoliajalle siirtynyt kotijoukkue voitti lopulta lukemin 28-0.

Bouncersin voiton salaisuutena oli lähellä omaa maalia tiivistynyt puolustuspeli sekä hyökkäyksen kyky käyttää saamansa tilaisuudet hyväkseen. Nollille jäänyt Panthers oli lähellä tehdä maalin useaan otteeseen, mutta joka kerta Bouncers-puolustus kesti.

Bouncersille selvä avausvoitto oli varsin tärkeä pudotuspelitaistelun kannalta. Joukkueet kohtaavat vielä uudestaan heinäkuussa, mutta vain kahdeksan ottelun mittainen runkosarja rankaisee jokaisesta tappiosta.

Ylipäätään kauden avauksessa oli asiaan kuuluvaa hermostuneisuutta, joka näkyi lukuisina paitsioina/väärinä aloituksina. Yksi Bouncersin pitkä juoksumaali hylättiin takaapäin estämisenä, mikä oli oikea tuomio. Upeaa oli paitsi puolustuksen betoninen olemus, hyökkäyksen tasaisesti jakautuneet onnistumiset – jokainen laitahyökkääjä otti vähintään yhden kiinnioton, ja keskushyökkääjät etenivät hyvällä keskiarvolla. Ei ainuttakaan pallonmenetystä ja erikoispeleissä upeita suorituksia. Hienoimpana asiana valmennus piti joukkueen henkeä, jo ennen peliä oli aistittavissa keskittynyt – odottava fiilis ja koko pelin ajan tiimi tsemppasi toisiaan. Tästä on hyvä jatkaa! (lähde)

Molempien joukkueiden kaudet jatkuvat viikon kuluttua toistaiseksi voitottomia joukkueita vastaan.

Katso myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *